Del
  • Antal personer: 8
  • 120 m2
  • Soverum: 4
  • Pist: 200 m
  • Langrend: 200 m

Havsdalsgrenda lejlighed EXE8 8 pers.

Med en lækker beliggenhed i Geilos højfjeld Havsdalsgrenda, finder du disse store og moderne lejligheder, hvor der er plads til 8-9 personer alle samlet under et tag. I området får du en skøn udsigt over højfjeldet og 900 m.o.h. Ski in / Ski out, med alpint og alpint lige udenfor døren,

Ved bygningens reception/indgang finder du også sauna, pool, dampbad og motionsrum, som frit kan benyttes under dit ophold.

Alle lejligheder, fra de helt store til de mindre, er bygget i stilfuldt nordisk design med flere etager og niveauer og skråtag. Lejlighederne er indrettet som moderne lejligheder i flere etager og niveauer, hvor de øverste lejligheder har skråtag. I disse moderne lejligheder i Geilo er der plads til alt fra 4 til 16 personer, hvor alle værelser har en skøn udsigt med nordisk finish af interiør.

EXE8 fuldt udstyret køkken, omfur m/ovn, køleskab m/ lille fryser, opvaskemaskine. Hyggelig opholdsstue med spiseafdeling, sofagruppe,  TV og gaspejs.
4 soveværelser (soverum på øverste etage er små med skråvægge og kan have gulvmadrasser) & 3 badeværelser. Soverum 1+2+3: 1 dobbeltseng. Soverum 4: 1 familiekøjeseng. 2 badeværelser og sauna.
Gratis Wi-Fi overalt. Stor P-kælder

Afstand: Indkøb Geilo 4 km.