Del
  • M.o.h.: 800 m
  • Pist: 800 m
  • Langrend: 300 m
  • Wi-Fi: ja
  • Familierabat: ja

Highland Lodge Hotel

Highland Lodge Hotell ligger ved gågadens start og blot 5 min. kørsel til enten Vestlia eller Geilo Skisenter. Skibussen kører flere gange dagligt. 300 m til langrendsløjper.

Hotellet har traditionel Lodge-stil, hvor der er lagt vægt på hygge, samvær og afslapning i store bløde møbler og masser af hyggekroge, hvor benene kan slås op efter dagens strabadser på ski.

”Morgenstund med brød i mund” - morgenmad er inkl. opholdet og brødet bages i eget Bakeri. Det er ikke muligt at tilkøbe hverken halv-/helpension. 
Til frokost og aften forvandles ”Bakeriet” til populært spisested med servering af pizza/pasta til siddende gæster eller take away. 

Highland Lodge er utrolig velegenet til familier, som ønsker at bo godt og centralt i gå afstand til Geilo by, som byder på masser af butikker, restauranter, caféer og underholding i vinterhalvåret. 

Værelserne

Værelserne har alle bad, TV og Wi-Fi. De er privatejet, indretning og farvevalg variere.
Standardværelse 20 m2 til 2 pers. med dobbeltseng.
Familieværelse 25 m2 maks. 2-4 pers. med dobbeltseng + sovesofa til 2 pers.

Det ekstra

Badeafdeling med swimmingpool, børnebassin og sauna. Veludstyret træningsrum, genialt placeret væg til væg med børnenes egen legeplads – med boldbad, labyrint og masser af tumleplads.