Del
  • M.o.h.: 800 m
  • Pist: 150 m
  • Langrend: 400 m
  • Wi-Fi: ja
  • Familierabat: ja

Geilo Hotel


Geilo Hotel slog dørene op allerede i 1880, og er Geilos ældste hotel med mange gamle traditioner tilknyttet stadig den dag i dag.

Smukt beliggende på en skråning med udsigt til Geilo by, Ustedalsfjorden og Geilo toppen bliver placeringen ikke bedre.

Hotellet værner om de gode gamle traditioner som god service, smagfuldt mad og hyggelig stemning - og dette ses og føles overalt på hotellet. Geilo Hotel er utrolig velegenet til familier, som ønsker at bo godt og centralt i gå afstand til Geilo by, som byder på masser af butikker, restauranter, caféer og underholding i vinterhalvåret.

På hotellet kan børnene underholde sig i legerummet mens de voksne nyder pejsestuen og baren fra 1880.

Maden

Sæt dig til rette i den smukke restaurant, som byder på en imponerende panoramaudsigt ud over dalen og skibakkerne.

Maden som serveres er efter gamle norske traditioner og smagen samt kvalitet er i top. Dyk ned i den store morgenmadsbuffet inden skiene klikkes på, og nyd den selv-smurte frokost i terrænet.

Efter en lang og dejlig dag på skibakkerne nydes aftensmaden igen i den smukke restaurant hvor der bydes på buffet eller 3-retters menu - alt sammen lavet efter gamle norske traditioner.  

Værelserne

Geilo Hotel har 72 værelser fordelt på enkelt, dobbelt og familieværelser. Alle værelser har været gennem en større renovation og står nu moderne med en smuk udsigt ud over Ustedalsfjorden, Skibakkerne eller Geilotoppen.

Enkelte værelser er allergivenlige med parketgulv. WiFi findes på alle værelser samt TV.

Af faciliteter er der hårtørrer, strygebræt og barneseng, der kan tilbydes på bestilling.  

Det ekstra

Ca. 45 km. fra Geilo Hotel ligger Langedrag Naturpark, hvor familien kan komme helt tæt på naturen og over 300 dyr som fx ulve, vildsvin, rensdyr og polarræve.