Del
Skriv eller ring på 33 12 45 65
close

Kontakt os

  • M.o.h.: 800 m
  • Pist: 150 m
  • Langrend: 400 m
  • Wi-Fi: ja
  • Familierabat: nej

Dr. Holms Hotel


Fra første skridt ind i hotellets store hall med pejs er man klar over, at noget særligt er ”på færde”. Ordene historisk og kvalitet giver mening her. For voksne livsnydere. Det legendariske hotel åbnede i 1909 og har nu i mere end 100 år været et yderst attraktivt hotel for både norske og udenlandske skigæster. Hotellet emmer af historie fra den tid, hvor borgere fra Oslo og Bergen valfartede på kurophold til den friske fjeldluft. Her er smukke møbler i elegante saloner og megen kunst på væggene i en smagfuld blanding af antikviteter og moderniteter.

MAD OG DRIKKE

På Dr. Holms lægges stor vægt på madoplevelser. De lokale råvarer indgår i et både nationalt og internationalt køkken. Hovedrestauranten serverer morgenmad, frokost og middag for hotelgæsterne. ”Brasseriet” har fransk inspireret à la carte. Bowl & Dine er en amerikansk 50´er diner med hjemmelavet burger, pizza o.a. lette retter. Café Lobbys serverer kaffe i alle varianter, hjemmebagte kager, salater m.m.

VÆRELSER

Alle med brusebad eller badekar, telefon, TV, minibar og gratis Wi-Fi.
I den historiske afdeling er værelserne indrettet i romantisk, engelsk stil med badeværelser fra 2007. Standard til 2 personer, suiter / familieværelser til 2-5 personer.
Den moderne afdeling har lyse og enkelt indrettede værelser. Standard til 2-4 personer med sovesofa (nogle kan forbindes med dør imellem). Familieværelser til 2-5 personer med sovesofa og ekstra opredning

DET EKSTRA

Hotellet er ”ekstra”!! I øvrigt: Stor velværeafdeling med svømmebassin, børnebassin, inden- og udendørs jacuzzi, tyrkisk dampbad og saunaer. Dr. Holms SPA med krops- og ansigtsbehandlinger. Hyggeligt ”Chesterfield-bibliotek” med pejs. Bowl & Dine med 6 bowlingbaner og livlige afterskibarer.