Del
  • M.o.h.: 800 m
  • Pist: 700 m
  • Langrend: 50 m
  • Wi-Fi: ja
  • Familierabat: ja

Bardøla Høyfjellshotell

Bardøla Høyfjellshotell, 800 m.o.h., ligger fredfyldt i udkanten af Geilo og er et klassisk højfjeldshotel. Her lægges der vægt på en varm velkomst, personlig betjening og en god seng at sove i.

Den store piano-pejsestue har flere sofagrupper og en stor åben bar, hvor du kan aftenhygge med en avec til kaffen eller en drink til søvnen. Der er 700 meter til nærmeste lift, men returløjpe direkte til hotellet.

Benyt skibussen, som har fast rute fra hotellet. Langrendsløjperne starter udenfor døren

MADEN

Bardøla byder på kvalitetsmad med vægt på lokale råvarer og her finder børnene deres helt egen favoritter. Husk endelig at gøre plads til desserten da hotellet har eget bageri/konditori.
Sofias Café er altid velbesøgt og byder på lette retter som tapas, hjemmebagte kager og brød. Nyd aftenen i pejsestuens hyggelige atmosfære og lad gerne bartenderen friste med en drinks.

VÆRELSERNE

Alle værelser har god standard og indeholder badeværelse med badekar eller brusebad, skrivebord, telefon, TV (bl.a. DR1) og gratis Wi-Fi. 

60 dobbeltværelser 19m2 pers. dobbeltseng
24 dobbeltværelser 26m2-3 pers. Dobbeltseng + 1 ekstra seng
36 juniorsuiter/familieværelser 32m2 med plads til 2-5 pers. dobbeltseng + sovesofa  med sofagruppe.
6 suiter  44mmed plads til max 6 personer. Separat soverum med dobbeltseng, stue med 2 sovesofaer, balkon. 

DET EKSTRA

Tag en svømmetur i hotellets 14m2 svømmebassin inden morgenkaffen og afslut eftermiddagen i den varme sauna. I ”Silvias Velvære” forkæles I med krops- og ansigtsmassage (betaling).


Sofias café ved receptionen er populær til fredelig afterski og serverer lette retter, international kaffemenu og hjemmebagte kager og brød fra bageriet.