Del
  • M.o.h.: 800 m
  • Pist: 700 m
  • Langrend: 50 m
  • Wi-Fi: ja
  • Familierabat: ja

Bardøla Høyfjellshotell


Bardøla Høyfjellshotell, 800 m.o.h., ligger roligt i udkanten af Geilo og er et klassisk højfjeldshotel. Her lægges stor vægt på personlig betjening, kvalitetsmad og en god seng at sove i.

Den store piano-pejsestue har flere sofagrupper og en stor åben bar, hvor du kan aftenhygge med en avec til kaffen eller en drink til søvnen. Der er 700 meter til nærmeste lift, men returløjpe direkte til hotellet.

Benyt skibussen, som har fast rute fra hotellet. Langrendsløjperne starter udenfor døren

MADEN

Bardøla bruger mange ressourcer på hjemmelavet mad, hvor norske - og især lokale råvarer indgår. Husk endelig at gøre plads til desserten da hotellet har eget bageri/konditori.

VÆRELSERNE

Alle værelser har god standard og indeholder badeværelse med badekar eller brusebad. Af andre møbler er der skrivebord, telefon, TV (bl.a. DR1), minibar, gratis Wi-Fi.

Der er 6 suiter med plads til max 6 personer med sofagruppe og balkon.

På hoteller er der 60 juniorsuiter/familieværelser med plads til max 5 personer med sofagruppe.

Og til sidst er der 55 dobbeltværelser til 2 personer og 4 enkeltværelser.

DET EKSTRA

Tag en svømmetur i hotellets svømmebassin inden morgenkaffen og afslut eftermiddagen i den varme sauna. I ”Silvias Velvære” forkæles I med krops- og ansigtsmassage (betaling).


Sofias café ved receptionen er populær til fredelig afterski og serverer lette retter, international kaffemenu og hjemmebagte kager og brød fra bageriet. Gratis Wi-Fi på hele hotellet.