Del

Skiferie i Geilo

Geilo er et sikkert hit for hele familien. Geilo er forfærdelig charmerende og stemningsfuld! Nogle vil sige, at skiområdet har alt hvad et familie-hygge-hjerte kan begære. Beliggenheden er 800 m.o.h. og omgivelserne er nationalparkerne Hallingskarvet og Hardangervidda. Desuden tilbyder Geilo et af Norges største og mest alsidige udvalg af overnatningsmuligheder, alt fra enkel standard til luksus.

Sne- & skielskere, uanset alder og krav, kan finde noget ”passende” her.

Stor variation i alpine løjper til både de små, de nye, den farttrængende og bedsteforældrene (som godt kan være farttrængende - det ved vi). 2 alpine centre med beliggenhed på hver sin side af elven, som deler fjeldbyen.
Geilosiden, ved centrum, med Slaatta Skisenter, Taubanen og Havsdalen, til begyndere og øvede.
Kikut, ved Vestlia, til nybegyndere og let øvede.
Gratis skibus for alle mellem de 2 centre og centrum, så I bekvemt kan udnytte hele området eller shoppe. 
I Geilo er rig mulighed for at bo på enten hotel, hytter og lejligheder, afhængig af hvad der passer bedst til jeres ferieønsker. 

BØRNENES GEILO

Store børneområder i begge skicentre gør livet let for børnefamilier. Her er børnelifte, rullebånd, børnebakker med sjove figurer. Familien kan få masser af kvalitetstid her. 

SNOWBOARD

SkiGeilo parks med udfordringer tilpasset såvel nybegyndere som eksperter. Her finder du hop, rails, halfpipes, bonks, jibs, rollers m.m. Der er 3 forskellige terrænparker:
Slaattaparken for nybegyndere.
Geiloparken Vestlia med mange forskellig elementer for de lidt mere øvede og til en sjov dag på boardet
Geiloparken Kikut, der er den største, med elementer til alle niveauer. 

LANGREND

De i alt 550 km præparerede og mærkede langrendsløjper i Geilo tilbyder et meget varieret løb. Man siger (og det er ikke nødvendigvis kun geilogensere): Èn gang Hardangervidda, altid Hardangervidda. Her kan man virkelig tale om vidder: plads til store bevægelser og tanker - eller måske især til at læsse tanker af, så nye kan komme til.
Ca. 30 km løjper i dal- og skovterræn, øvrige 520 km i fjeld- og højfjeldsterræn. 5 km lysløjpe i centrum (åben til 22:00).

AKTIVITETER

Pluk mellem de mange mange muligheder i Geilo. Her er noget for enhver: Hundeslædekørsel, kanefart, ridning, isfiskeri, fatbake, guidede langrendsture m.m.

DET EKSTRA

Snyd ikke dig selv for ”geilostemningen” i den herlige fjeldby. Lille ”Strøg” med små butikker, café m.m. I øvrigt flere store supermarkeder.

VELVÆRE OG SPA

Har I ”nogen med” der er, eller er I bare alle sammen til luksus, velbehag og ferie i hver en kropsfiber, kan I få dækket behovet i Geilo. Træd ind i en verden af nydelse og ro på Dr. Holms SPA eller Vestlia Resorts SPA og oplev hvad ordet lækkert kan betyde:
Du kan fx forkæle dig selv med en Shiseido behandling, baseret på Østens filosofi og Vestens viden, på Dr. Holms SPA, pris fra NOK 525.

Priser på liftkort og skileje 2023/24 - Alle priser er i DKK