Del
  • M.o.h.: 960 m
  • Pist: 100 m
  • Langrend: 50 m
  • Wi-Fi: ja
  • Familierabat: ja

Gaustablikk Høyfjellshotell

GAUSTABLIKK HØYFJELLSHOTELL

Et dejligt børnevenligt højfjeldshotel med gode faciliteter og en varm serviceminded atmosfære. Smut ud af døren og I er lige ved foden af skicenteret. Tættere på på pist og løjpe kan man næsten ikke bo.
Knitrende ild i pejsestuen, gode faciliteter, rummelige velindrettede opholdsrum og en varm, afslappet  atmosfære er en skøn ramme om skiferien. Efter en aktiv dag i sneen kan I tage en tur i det opvarmet svømmebassin. Eller hvad men en afslappende stund i boblebad, dampbad eller sauna: så er I klar til næste dags udfordrende leg i pisten.

MADEN

Gaustablikk er især kendt for sin gode, velsmagende mad inspireret af lokale traditioner, men med et internationalt twist. De friske råvarer, hentet direkte fra hav og fjeld, byder på noget for enhver smag. Fra restauranten fantastisk udsigt mod Gaustatoppen.

BØRN OG UNGE

Er der flere kræfter tilbage efter dagens skiløb, er her mange dét-gider-jeg-godt-aktiviteter: Fx bordtennis, shuffleboard samt swimmingpool til alle vandhunde. Boblebad, sauna.

Mød Gaustakongen hver lørdag sæsonen igennem lørdag. kl. 14.00 ved kongeslottet. Her kan du blive en af Gaustakongens patruljevenner og være med til at passe på kongeriget. Der vil være sjove aktiviteter , pølser og varm kakao. Du får et flot diplom som bevis på at du har hjulpet Gaustakongen.

VÆRELSER

Alle værelser er lyse, indbydende, med nyt badeværelse. TV og gratis Wi-Fi i fællesområderne.
Dobbeltrum 1-2 pers. 16 m2 med dobbeltseng
Dobbeltrum 2-4 pers. 16 m2 med dobbeltseng + sovesofa til 2
Familieværelse: 4-5 pers. 30 m1 dobbeltseng + 1 sovesofa til 2 pers. evt. 1 ekstra seng. Ingen terrasse. 
Juniorsuite: 4-5 pers. 30 m1 dobbeltseng + 1 sovesofa til 2 pers. evt. 1 ekstra seng. Terrasse.
Suite: 4-5 pers. 30 m1 soverum med 1 dobbeltseng. Sovesofa i stuen til 2 pers. + evt. 1 ekstra seng. Boblebad. Nogen med terrasse.