Del
  • Antal personer: 7
  • 112 m2
  • Soverum: 4
  • Langrend: 150 m

Toppagrenda 63, hytte 7-8 pers.

 
Toppagrenda 63 - En flot velholdt hytte med masser af plads. Ligger højt og flot med en smuk udsigt over Gålåvannet, Jotunheimen og Ruten fjeldene. 150 m fra hytten starter langrendsløjperne som byder på løjper i alle længder, noget til enhver dagsform og vejrforhold. Langrendsløjperne er tilknyttet det fantastiske løjpenet på Gålå. Nærmeste lift Blåbærliften 4 km.

Toppagrenda 63 har stor og åben stueløsnig med kombineret spisestue / køkkenafdeling med komfur m/ovn, køleskab, fryser og ekstra køleskab i skibod,  opvaskemaskine og spisebord til 7-8 personer. Stue med store vinduer, pejs, sofagruppe, lænestole og TV. Fra stuen har man udgang til terrasse med fantastik udsigt. 3-4 soveværelser: Soverum 1+2: 1 dobbeltseng 150 cm brede. Soverum 3: 1 familiekøjeseng (120 cm bred underkøje + overkøje 75 cm bred) . Soverum 4: den ene TV-stue hvor der er 2 er 2 enkeltsenge. Gratis Wi-Fi.
2 badeværelser, med bruser og toilet. Sauna. Stor Terrasse med grill og bålpande. Hytten ligger på stor grund med fine ude- og legeområder som inviterer til kælkning og sjov skileg. 

Hytten er privatejet, interiør kan derfor variere.