Del
  • M.o.h.: 933 m
  • Pist: 50 m
  • Wi-Fi: ja
  • Familierabat: ja

Wadahl Høgfjellshotell


Hotellet ligger i storslåede omgivelser, højt og frit i Gålå i Gudbrandsdalen, og har en fantastisk udsigt over Valsfjell, Ruten (1.513m.o.h.) samt Jotunheimens fjeldtinder i det fjerne. Hotellet ligger perfekt til både langrend og alpint.

Det er et klassisk, moderne kvalitetshotel med hyggelige opholdstuer og en dejlig atmosfære. Der er mulighed for lidt ekstra motion i den veludstyrede svømmehal med sauna, solarium og gratis fitnessrum. Gratis Wi-Fi i lobby, reception og i pejsestue.

VÆRELSERNE

Alle værelser har høj standard, badeværelse med badekar eller brus, TV, telefon og radio.

Østvendt dobbeltværelse ca. 20 m max 2-3 personer
Vestvendt familie-/panoramaværelser  (mod tillæg) ca. 30 mmax 2-5 personer. Til jer der ønsker lidt mere plads og en skøn udsigt 

MADEN

Maden er vigtig på en skiferie, det ved kokken! I hotellets restaurant, husets hjerte, får du både udsigt til Gålåvannet og mager køkkenets fortræffeligheder, der er kendt viden om. Den store morgenbuffet, den lækre frokost (frokostbord lørdag og søndag) og den store aftenbuffet eller en velsmagende  3-4 retters middag, er med til at forsøde din ferie.

SKI IN / SKI OUT TIL ALPINCENTERET

Transportliften til Gålå Alpinsenter ligger blot 50 meter fra hotellet. 15 piste i alle sværhedsgrader. Herfra udgår også de mange aktiviteter for hele familien.
Gålås store, varierede langrendsløjpenet, 630 præparerede km, udfordrer direkte uden for døren.

 

DET EKSTRA

Svømmehal. Hotellets store veludstyrede svømmehal har sauna og solarier samt gratis fitnessrum, hvor de (måske?) overanstrengte muskler kan løsnes.

Afterski. Wadahls pub "Skistallen" er rigtig hyggelig og et herligt stad at mødes efter en lang dag på ski.
Skiene kan lejes i hotellets egen skiudlejning og skilærerne kan I møde i receptionen hver morgen.