Del
  • M.o.h.: 930 m
  • Pist: 300 m
  • Langrend: 50 m
  • Wi-Fi: ja
  • Familierabat: ja

Gålå Hotell & Fjellspa


Hotellet ligger i storslåede omgivelser, højt og frit  med skøn udsigt over fjeldene og Gålåvannet. Folk er valfartet hertil i mere end 100 år for at nyde den fantastiske natur og de flotte omgivelser.  Hotellet har ændret navn og udseende mange gange igennem årene og i dag fremstår hotellet med en hyggelig, norsk atmosfære.

Efter du har nydt et godt måltid mad i den hyggelige restaurant, kan du slappe af med en god bog og nyde en kop kaffe i pejsestuen. Der er mulighed for lidt ekstra motion i den udendørs opvarmet (26 grader) svømmebassin som er åbent et par timer om eftermiddagen - En speciel oplevelse. Trænger du til varme ovenpå den kolde sne, kan du hoppe i en af hotellets 2 saunaer. Er musklerne blevet lidt ømme, kan du bestille massage i receptionen. Vil du selv "løsne op" er der motionsrum til det samme. På hotellet er der gratis Wi-Fi

VÆRELSERNE

Værelserne er smagfuldt indrettet og har badeværelse med brus og toilet. Alle har TV, telefon og radio. Væreelserne har forskellig størrelser og nogle har plads til ekstra opredninger.

Dobbeltværelse ca. 15-18 m max 2 personer med 1 dobbeltseng. 
Familieværelse ca. 20 m max 2-4 personer med 1 dobbeltseng samt sovesofa til 2 børn.

TIL & FRA TIL GÅLÅ ALPINCENTER

Fra hotellet er der grøn transportløje til Gålå Alpinsenter, som har masser af skiløb og aktiviteter for hele familien. Hjem igen tages med liften, der stopper ca. 200 m fra hotellet. 
Gålås store, varierede langrendsløjpenet, 630 præparerede km, udfordrer direkte uden for døren.