Del

Skiferie i Gålå

Sjovt og hyggeligt samvær under skiløb i fantastisk natur

Gålå byder på varieret skiløb til alle. Fantastisk destination for familien som leder efter varieret skiløb. Gålå kan der køres til på ganske kort tid fra Lillehammer og Oslo. Der er mulighed for overnatning på både hotel eller i hytter og lejligheder i dejlige frie omgivelser med god udsigt. 

Langrend

I alt 630 km langrendsløjper hvoraf 260 km lever op til det norske landsholds krav. Gålå ligger højt og flot 930 m.o.h i Peer Gynts Rige og har et let tilgængeligt og velopkørt og præpareret løjpenet, som er forbundet med løjperne ved Fefor og Skeikampen. Her er langrendsløjper fra 3 km og op til lange heldagsture. Spænd langrendsskiene på og glid ud i det varierede snelandskab, hvor der venter langrendsløjper i alle længder, noget til enhver dagsform og vejrforhold.  På dagsturene på højfjeldet har man mange flotte fjeldudsigter mod nationalparkerne Jotunheimen og Rondane. Er vejret blæsende og sneen falder kan man løbe i læ på de hyggelige skovløjper. Gålå Skistadion har en 5 km præpareret lysløjpe til både klassisk løb og skøjtning. 

Det ekstra

Mange sjove spændende og udfordrende aktiviteter for både børn og voksne. Prøv fx  vinterbadning og mærk gyset for det iskolde vand. Tur med snesko og guide, udfordrende kælke- ræs, hundeslæde m.m.

Liftinfo og Sne-produktion 2023/2024

Blåbærheisen vil være eneste lift som kører denne vintersæson i Gålå - skulle der ske ændringer til dette vil det fremgå her på siden. Gålå vil ydermere kun have skiløb i natur sne, der vil derfor ikke være nogen former for  sneproduktion med snekanoner.

Blåbærfjell har familievenlige piste og børnebakker med egen lift og rullebånd. Velegnet til børnefamilier der skal øve de første sving. Det er ikke muligt med skiskole. 
1 lift på 1200m lang Blåbærfjell + 1 barnelift Knerten. 1 rullebånd. 
Højdeforskel 215 meter
6 nedfarter: 2 røde, 3 blå, 1 grøn