Del

Skiferie til Fefor

Fefor midt i Peer Gynt området. Fefor i Norge er for mange danskere deres andet hjem. År efter år vender de tilbage til dette naturskønne område som byder alt det bedste inden for langrend. Destinationen er velfungerende og der bliver taget godt hånd om gæsterne. 

Langrend

Langrendsløjper lige ved døren. Det store, flotte løjpenet på I alt 630 km langrendsløjper (Peer Gynt området) starter lige ude foran døren, hvoraf 230 km lever op til det norske landsholds krav.

Det ekstra ved skiferie i Fefor
Tager du på skiferie i Fefor vil du også kunne nyde godt af svømmebassin med panoramaudsigt, oplyst skøjebane, squash og aktiviteter. Meget veludstyret fitnessrum. Rygesalon.
Derudover finder du i området også en lille lift, 2 bakker (højdeforskel 132 m). Åben i julen 2020 fra 27.12 / nytår, 2021: hver weekend frem til påske, samt hver dag i uge 7-9. 
Gålå skiarena

Sjovt og hyggeligt samvær under skiløb i fantastisk natur i GålåUdfordringerne er fordelt på 2 fjeldsider. Blåbærfjell har familievenlige piste og børnebakker med egen lift og rullebånd. Valsfjell har lidt større udfordringer. De i alt 15 piste samles i bunden, så de mindste og far kan mødes med mor igen. 

Børnenes Gålå
Gålå har sjove, børnevenlige bakker. Børneområdet Knerte og Gålå´s troldeskov er et hit. Her er 2 børneklubber, Knerten Klub er for de 5-10 årige, der elsker at have det sjovt på ski.
Junior Klub er for de lidt ældre på 10-16 år der ønsker at finpudse deres kompetencer.
Snowboard & det ekstra

Snowboardpark med flere spændende elementer.
Gålå Alpinsenter er en del af ”Lillehammer Ski Pass”, dvs. dit liftkort kan bruges i Kvitfjell, Hafjell, Sjusjøen og Skeikampen. 

Aktiviteter Gålå

Vil I opleve andre aktiviteter i Fefor end ski eller snowboard er der rig mulighed for det, hvor I kan vælge at tage på tur med snesko og guide eller prøve en udfordrende kælke- ræs, hundeslæde m.m. 

Priser på liftkort og skileje i Fefor, Norge 2020/2021 - alle priser er i DKK.