Del

Skiferie til Fefor

Fefor midt i Peer Gynt området. Fefor i Norge er for mange danskere deres andet hjem. År efter år vender de tilbage til dette naturskønne område som byder alt det bedste inden for langrend. Destinationen er velfungerende og der bliver taget godt hånd om gæsterne. 

Langrend

Langrendsløjper lige ved døren. Det store, flotte løjpenet på I alt 630 km langrendsløjper (Peer Gynt området) starter lige ude foran døren, hvoraf 230 km lever op til det norske landsholds krav.

Det ekstra ved skiferie i Fefor
Tager du på skiferie i Fefor vil du også kunne nyde godt af svømmebassin med panoramaudsigt, oplyst skøjtebane, squash og aktiviteter. Meget veludstyret fitnessrum. Rygesalon.
LIFTINFO OG SNE-PRODUKTION 2023/2024
Blåbærheisen vil være eneste lift som kører denne vintersæson i Gålå - skulle der ske ændringer til dette vil det fremgå her på siden. Gålå vil ydermere kun have skiløb i natur sne, der vil derfor ikke være nogen former for sneproduktion med snekanoner.
Sjovt og hyggeligt samvær under skiløb i fantastisk natur i Gålå. Blåbærfjell har familievenlige piste og børnebakker med egen lift og rullebånd. 
Snowboard & det ekstra

Snowboardpark med flere spændende elementer.
Gålå Alpinsenter er en del af ”Lillehammer Ski Pass”, dvs. dit liftkort kan bruges i Kvitfjell, Hafjell, Sjusjøen og Skeikampen.