Del
Skriv eller ring på 33 12 45 65
close

Kontakt os

  • M.o.h.: 860 m
  • Langrend: 10 m
  • Wi-Fi: ja
  • Familierabat: ja

Ruten Fjellstue

Ruten Fjellstue

 

Espedalen siges at have det smukkeste fjeldterræn i Gudbrandsdalen og er måske netop derfor en favorit blandt mange "langrendere". Frosne søer, snedækkede træer og det åbne højfjeld med flotte udsigter er uimodståeligt og så i saammenhæng med et virkelig velpræpareret løjpenet. 860 m.o.h. - udsigt over Espedalen og mod Jotunheimens fjeldtoppe. ”Oppe i Norge der boede 3 trolde…”, det kunne være netop heroppe. Adressen er Bjørnsonvegen, ganske passende.

FJELDSTUEN

Ruten Fjellstue, er traditionel, ældre, men nænsomt moderniseret med tæt, hyggelig atmosfære. Familien Brenden/Bredli er 3. generation og garant for en tæt uformel og hyggelig atmosfære. Her lægges vægt på lokale råvarer i maden. 
Børn trives i fjeldstuens rolige omgivelser og kan deltage i aktiviteter som fx kane trukket af fjordheste eller børneture, hvor der fortælles om dyr og natur. Fjeldstuen har skiudlejning og gratis udlån af kælke til børn.


VÆRELSERNE

Alle 24 værelser har enkel, god standard med eget bad/toilet. Værelserne har forskellige størrelser, nogle har ikke plads til opredning, og andre kan rumme op til 5 personer. Værelserne er nordvendte mod fjeldet eller sydvendte mod dalen (tillæg).

 

DET EKSTRA

På forespørgsel fyres der op under "stampen" med 39-40 graders varmt vand midt i det frosne landskab. Prøv det! Ikke meget er bedre end at sidde i varmt vand med iskrystaller i håret.