Del
Skriv eller ring på 33 12 45 65
close

Kontakt os

  • M.o.h.: 930 m
  • Pist: 50 m
  • Langrend: 10 m
  • Wi-Fi: ja
  • Familierabat: ja

Dalseter Høyfjellshotell

Dalseter Høyfjeldshotell

 

930 m.o.h., ligger med panoramisk udsigt over Espedalen. Hotellet er et traditionelt højfjeldshotel med enkel, god standard. Fra første skridt ind i forhallen med den knitrende pejs indhylles man i en afslappet, hjemlig atmosfære. Værtskabet, 3. generation familien Gillebo, er i særdeleshed med til at sætte den uformelle stil, og som de selv siger "Vi er en fjellstuesjæl i en stor bygning". Det får gæster (ofte flere generationer sammen) til at komme igen år efter år. 

HOTELLET

Store panoramavinduer i pejsesalon og opholds- rum viser flotte kig til dalen. Restauranten byder på hjemmelavet, traditionel mad. Børnefamilier trives i den hyggelige stemning på hotellet - børnene har egen legestue. Her er også et stort svømmebassin med udsigt til dalen. Børnene kan få timer til at gå med leg i vandet, mens de voksne kan få løst musklerne op i de varme saunaer.
I kiosken ved receptionen kan der købes souvenirs, toiletartikler, lidt skitilbehør + sødt. Hotellet har skistald og skiudlejning: langrend, alpint, snesko og pulke. Skiundervisning til voksne og børn.
Hotellet har skistald, skiudlejning og skiundervisning til voksne og børn.VÆRELSERNE

Alle 88 værelser har samme standard med eget bad/toilet, TV med bl.a DR1 og telefon. Værelserne er nordvendte mod fjeldet eller sydvendte mod dalen (mod tillæg).
Dobbeltværelserne 2-4 pers. ca. 10-12 kvm dobbeltseng + sovesofa/køjeseng/ekstra seng
Familieværelser op til 5 personer sydvendt ca. 15-17 kvm dobbeltseng + sovesofa/ekstra seng
Enkeltværelser/ kombiværelser til 1-2 personer. 

STJERNERABAT Dalseter Høyfjeldshotell tilbyder gode rabatter for både børn og voksne. Stjernerabat er en ren succes, her får 2 voksne, som rejser uden børn, ekstra gode rabatter. Tjek priser under Stjernerabat.

DET EKSTRA

Aktiviteter for børn 6-12 år i "Barnas Villmarksklubb" fx gåtur til bål med grillpøler og sank om sneens dyr og spor.
Nedenfor hotellet ligger en lille alpinbakke, 500 m lang og med en højdeforskel på 140 m, herligt for børn og nybegyndere, som vil lege lidt med det alpine