Del
  • M.o.h.: 930 m
  • Pist: 50 m
  • Langrend: 10 m
  • Wi-Fi: ja
  • Familierabat: ja

Dalseter Fjellhotell

Dalseter Fjellhotell

Man bliver smask forelsket i dette landskab: en eventyrlig fjeldnatur omsvøbt af Jotunheimens flotte fjeldtoppe. 220 km præparerede og mærkede langrendsløjper i både skov- og fjeldterræn.

Dalseter Fjellhotell ligger 930 m.o.h., med smuk panoramisk udsigt over Espedalen. Hotellet er et traditionelt højfjeldshotel med enkel, god standard. Fra første skridt ind i forhallen med den knitrende pejs indhylles man i en afslappet, hjemlig atmosfære. Værtskabet, 3. generation familien Gillebo, er i særdeleshed med til at sætte den uformelle stil, og som de selv siger "Vi er en fjellstuesjæl i en stor bygning". Det får gæster (ofte flere generationer sammen) til at komme igen år efter år. 

HOTELLET

Store panoramavinduer i pejsesalon og opholds- rum viser flotte kig til dalen. Restauranten byder på hjemmelavet, traditionel mad. Børnefamilier trives i den hyggelige stemning på hotellet - børnene har egen legestue. Her er også et stort svømmebassin med udsigt til dalen. Børnene kan få timer til at gå med leg i vandet, mens de voksne kan få løst musklerne op i de varme saunaer.
I kiosken ved receptionen kan der købes souvenirs, toiletartikler, lidt skitilbehør + sødt. Hotellet har skistald og skiudlejning: langrend, alpint, snesko og pulke. Skiundervisning til voksne og børn.
Hotellet har skistald, skiudlejning og skiundervisning til voksne og børn. 
Pandelygter til lånes hvis man ønsker at stå på langrend efter mørkets frembrud.

Hotellet åbner op for vintergæster fra uge 13/1 2024 og  frem.


VÆRELSERNE

Alle 87 værelser har samme standard med eget bad/toilet, TV med bl.a DR1 og telefon. Værelserne er nordvendte mod fjeldet eller sydvendte mod dalen (mod tillæg).
Dobbeltværelserne 2-4 pers. ca. 15 kvm dobbeltseng + 1-2 opredninger sovesofa/køjeseng/ekstra seng
Familieværelser op til 5 personer sydvendt ca. 15 kvm dobbeltseng + 1-3 opredninger sovesofa/ekstra seng
Enkeltværelser/ kombiværelser til 1-2 personer. 

STJERNERABAT Dalseter Fjellhotell tilbyder gode rabatter for både børn og voksne. Stjernerabat er en ren succes, her får 2 voksne, som rejser uden børn, ekstra gode rabatter. Tjek priser under Stjernerabat.

DET EKSTRA

Lysbilledaften en gang om ugen - med billeder fra Espedalen gennem 4 årstider. 
Nedenfor hotellet ligger en lille alpinbakke, 500 m lang og med en højdeforskel på 140 m, herligt for børn og nybegyndere, som vil lege lidt med det alpine. 

SKIBUSSEN UGE 5-10

Norsk Rejsebureaus komfortable 5-stjernet hvilebus, kører i ugerne 5-10 Se priser og tider (åbner i nyt vindue)