Del
Skriv eller ring på 33 12 45 65
close

Kontakt os

Skiferie Beitostølen

Beitostølen en destination for hele familien


Beitostølen - En hyggelig fjeldlandsby, 900 m.o.h. Her er ski for hele familien, også de allermindste børn og bedsteforældrene. Skiferie Beitostølen er en uforglemmelig oplevelse. At bo i Beitostølen er at bo ”midt i det hele”. Uanset overnatning er der gåafstand til alt. 
Området har 2 alpincentre: Beitostølen Skisenter for børn og let øvede skiløbere (grønne, blå og røde piste) - og Raudalen Alpinsenter til løberen, som ønsker fart og spænding (røde og sorte piste). Kun avancerede skiløbere vil mangle udfordringer her. Langrendsmulighederne er i en liga for sig selv, mange turrunder og terræntyper som kan tilpasses vejrlig og dagsform. Læs mere om mulighederne og facilteterne på Beitostølen ski

BØRNENES BEITOSTØLEN 

For de mindste og lidt større børn sker der noget hele tiden. Skifærdigheder læres under sjov, kyndig vejledning i børnebakkerne og skiskolen. Når benene ikke kan klare mere ski, tilbyder Beitostølen aktiviteter, bl.a. hundeslædekørsel, børnesnescooter, kælkning m.m.

SNOWBOARD 

Stor snowboardpark med egen lift og flere hop for både begyndere, øvede og avancerede. Forskellige hoplængder, hvoraf mindst 2 er store hop. I alt 15 rails.

LANGREND 

Noget af Norges bedste langrendsterræn. 320 km flotte løjper i en smuk kulisse mellem Jotunheimens fjeldtinder. Turrunder i og omkring Beitostølen har forskellige længder og sværhedsgrader, og turen kan gå i skovterræn, eller Ola-Expressen kan tages op til højfjeldets løjper, der fører ind i Jotunheimen. En aftentur på lysløjpen er en meget stemningsfuld oplevelse. I alt 320 km langrendsløjper, hvoraf 280 km er præparerede. Løjper i skovterræn 2, 5, 5, 6 og 8,5 km. Mærkede højfjeldsløjper 4, 5, 7, og 22 km. Lysløjpe 6 km (åben til 22:00). 

AKTIVITETER 

Der sker noget hver dag, eftermiddag eller aften. Ugen har et fast program:
Velkomstmøde om søndagen, og derefter går det slag i slag med familiemesterskab på kælk, tegnefilm, svømmehalsbesøg, SPA, snerafting, hundeslædekørsel, lavvo-aften (bålhygge i samertelt), slalomkonkurrence, sneskoture, snowrafting m.m. Beitostølen har en af Norges største skiskoler. Her lærer unge som gamle at blive gode skiløbere.

KÆLKERÆS – en ægte Beitostølenspecialitet

Du behøver ikke være barn for at have det sjovt. Prøv den underholdende familieaktivitet: Kælkeliften bringer dig hurtigt til tops, hvor den snørklede kælkepist venter på at give dig en susende nedfart. Kør alene eller flere sammen.
Leje af kælk NOK 70/1 time, NOK 115/2 timer. Liftkort kommer i tillæg.

DET EKSTRA

Den 900 m lange ”by” har en super hyggelig og livlig vinterstemning. Sneferie”style” - også til jer der ikke står på ski. Hyggelige caféer, restauranter, pubber, mikrobryggeri, afterski m.m.Forskellige prisklasser på alt og fra små hyggelige til større serveringssteder med hver sit speciale: tapas, pizza, á la carte. 3 store supermarkeder til gæster der bor med selvhushold. Coop har Take away, bageri m.m.

Priser på liftkort og skileje