Del
  • Antal personer: 4
  • 35 m2
  • Soverum: 1
  • Pist: 50 m
  • Langrend: 50 m

Riddergaarden fjeldstudio,  Lejligheder 4 pers. 

Riddergaarden, nye lejligheder med et top moderne design og bygninger der er bygget ind i landskabet, i pagt med naturen. Ligger som nærmeste nabo tli alpincenteret og selvfølgelig er her ski in / ski out til lift, pist og langrend. I stueetagen findes italiensk gourmetrestaurant, stor velværeafdeling , boblebad og relaxafdeling med udsigt til bakken, swim in / swim out bassin. I Beitostølen er der byliv" med masser af hyggelige caféer, restauranter, afterski m.m. Perfekt beliggenhed 900 m.o.h. midt i Beitostølen centrum. 

Lejlighederne opført juli 2023, består af 3  bygninger.  Fjeldlejlighederne findes i forskellige typer og kan rumme fra 2 til 6 personer. Alle lejlighederne har en gennemtænkt æstetik, interiøret har et moderne udtryk med store vinduer, solide materialer og en lun farvepallet på møblering og udstyr. 
Studiolejlighed 2-4 pers. har effektiv suiteløsning med dobbeltseng, sovealkove (uden vindue) med 1 køjeseng, køkkenafdeling med komfur m/ovn, køleskab, lille fryser, opvaskemaskine. Opholdsrummet har spisebord til 4 personer.  1 bad, 1 toilet. Gratis Wi-Fi. P-plads i garage mod betaling. 

Lejlighederne er privatejede og indretning/udstyr og farver kan derfor variere. Billeder er eksempler på interiør