Del
  • Antal personer: 4
  • 68 m2
  • Soverum: 2
  • Pist: 50 m
  • Langrend: 50 m

Riddergaarden,  Panorama Lejlighed 4 pers. 

Riddergaarden Panorama 4 pers. med balkon. Nye lejligheder med et top moderne design og bygninger der er bygget ind i landskabet og i pagt med naturen. Ligger som nærmeste nabo til alpincenteret og selvfølgelig er her  ski in / ski out til lift, pist og langrend.  I stueetagen findes italiensk gourmet restaurant, stor velværeafdeling , boblebad og relaxafdeling med udsigt  til bakken, swim in / swim out bassin. I Beitostølen er der byliv" med masser af hyggelige caféer, restauranter, afterski m.m. Perfekt beliggenhed 900 m.o.h. midt i Beitostølen centrum. Her er du tæt på naturen og i gåafstand til "bylivet". Her er masser hyggelige caféer, restauranter. 

Lejlighederne færdig juli 2023, består af 3  bygninger.  Findes i forskellige typer og kan rumme fra 2 til 6 personer.  Alle lejlighederne har en gennemtænkt æstetik, interiøret har et moderne udtryk med store vinduer, solide materialer og en lun farvepallet på møblering og udstyr. 
4 pers lejlighed  Opholdsrummet har køkkenafdeling med komfur m/ovn, køleskab, fryser, opvaskemaskine. Stue med TV og spiseplads til 4 pers. 2 soveværelser med hver 1: dobbeltseng.   1 bad, 1 toilet. Gratis Wi-Fi. Udgang til balkon fra både stue og soveværelse. P-plads i garage mod betaling.

Lejlighederne er privatejede og indretning/udstyr og farver kan derfor variere. Billeder er eksempler på interiør