Del
  • Antal personer: 4
  • 46 m2
  • Soverum: 2
  • Pist: 50 m
  • Langrend: 50 m

Riddergaarden,  Lejligheder 4 pers. 

Riddergaarden 4 pers. med balkon. Nye lejligheder med et top moderne design og bygninger der er bygget ind i landskabet og i pagt med naturen. Ligger som nærmeste nabo til alpincenteret og selvfølgelig er her  ski in / ski out til lift, pist og langrend.  I stueetagen findes italiensk gourmet restaurant, stor velværeafdeling , boblebad og relaxafdeling med udsigt  til bakken, swim in / swim out bassin. I Beitostølen er der byliv" med masser af hyggelige caféer, restauranter, afterski m.m. Perfekt beliggenhed 900 m.o.h. midt i Beitostølen centrum.

Lejlighederne færdig juli 2023, består af 3  bygninger.  Findes i forskellige typer og kan rumme fra 2 til 6 personer.  Alle lejlighederne har en gennemtænkt æstetik, interiøret har et moderne udtryk med store vinduer, solide materialer og en lun farvepallet på møblering og udstyr. 
4 pers lejlighed  Opholdsrummet har køkkenafdeling med komfur m/ovn, køleskab, fryser, opvaskemaskine. Stue med TV og spiseplads til 4 pers. Fra stuen er der udsigt til bakkerne eller du kan følge med livet på torvet. 2 soveværelser:  soverum 1: dobbeltseng. Soverum 2: 1 køjeseng,  1 bad, 1 toilet. Gratis Wi-Fi. Balkon. P-plads i garage mod betaling.

Lejlighederne er privatejede og indretning/udstyr og farver kan derfor variere. Billeder er eksempler på interiør