Del
  • Antal personer: 10
  • 166 m2
  • Soverum: 4
  • Pist: 1400 m
  • Langrend: 100 m
Lykkebo hytte 10 pers.

Lykkebo, stor og fin hytte to etager. Hytten ligger i rolige omgivelser bag ved Kiwi-butikken på Beitostølen. 1400m til centrum af Beitostølen. 100 meter til langrendsløjper

Beitostølen - en hyggelig fjeldlandsby, 900 m.o.h. med ski- og hyggeoplevelser for hele familien. Området har 2 alpincentre: Beitostølen Skisenter for børn og let øvede skiløbere (grønne, blå og røde piste) - og Raudalen Alpinsenter til løberen, som ønsker fart og spænding (røde og sorte piste). Gratis skibus flere gange daglig. Flotte langrendsmulighederne med mange turløjper og terræntyper som kan tilpasses vejr og dagsform.  

Lykkebo har 4 soveværelser, to ovenpå og 2 nede.
Stueetage: I stuen er der to sofagrupper, pejs og TV. Hyggelig spiseafdeling i åben køkkenløsning, med plads 10. Fuldt udstyret køkken med komfur med ovn, køle-/fryseskab, opvaskemaskine, mikroovn og udgang til en terrasse med havemøbler som som også kan benyttes om vinteren.

Nede er der 2 soveværelser med hver 1 dobbeltseng. Et badeværelse med håndvask, toilet, bruser. Vaskerum med toilet, vaskemaskine og tørretumbler.

1. sal: 2 soverum med hver 3 enkeltsenge. Mellem soverummene badeværelse med brus, toilet og badekar. Stue med TV og skrivepult. Udgang til hyggelig balkon med havemøbler og udsigt mod Slettefjell.

Kælder: tørrerum til skitøjet og skiudstyr samt sauna. Carport med plads til 2 biler. I graragen funder du også bålpande. Foran hytte findes også en terrasse med 4 siddepladser. Hund tilladt - skal forudbestilles.
I kælderlejligheden bor en lejer med egen indgang.