Del
  • Antal personer: 12
  • 200 m2
  • Soverum: 6
  • Pist: 200 m
  • Langrend: 600 m
Jacobstua hytte 12 pers.

Rummelig og hyggelig stor tømmerhytte i 2 etager beliggende i hytteområde Bjødnabakken, 800m forbi centrum af Beitostølen.  Kort afstand til langrendsløjper og til pisten. Hytten passer specielt godt til børnefamilier med tanke på soverumsfordeling. Jacobstua er beliggende ved hytten Hermannstua.

Beitostølen - en hyggelig fjeldlandsby, 900 m.o.h. med ski- og hyggeoplevelser for hele familien. Området har 2 alpincentre: Beitostølen Skisenter for børn og let øvede skiløbere (grønne, blå og røde piste) - og Raudalen Alpinsenter til løberen, som ønsker fart og spænding (røde og sorte piste). Gratis skibus flere gange daglig. Flotte langrendsmulighederne med mange turløjper og terræntyper som kan tilpasses vejr og dagsform.  

Jacobstua har seks soveværelser, to ovenpå og 4 nede. Soverummet bag køkkenet har eget badeværelse med bruser og toilet. det andet har en håndvask på soverummet. Begge to med dobbeltseng.

I stuen er der to sofagrupper, pejs og TV. Hyggelig spiseafdeling i åben køkkenløsning, med plads 12. Fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, kaffemaskine.

Nede er der 4 soveværelser, samt et stort badeværelse med håndvask, toilet, bruser, sauna og boblebad. To af soverummene nede har egne badeværelser med bruser og toilet. Twinbed i disse to soveværelser. De to andre soveværelser nede har køjesenge. Vaskemaskine.