Del
  • Antal personer: 14
  • 240 m2
  • Soverum: 5 + hems
  • Pist: 1700 m
  • Langrend: 200 m

Aasenstølen, hytte 14 pers.  

Aasenstølen  er en helt ny hytte, bygget i 2019 flot beliggende i Markahøvda ovenfor centrum af Beitostølen. Her har du nydelig udsikg over Slettefjell og skiløjper lige nedenfor hytten. Dette er en hytte for storfamilien, venner eller 2-3 familier som vil ha en komfortabel hytte med god plads. 

Totalt er det 5 soverom og 3 bad. I tillæg findes der et soveloft (lav loftshøjde) med 4 madrasser og en lille “meditationsalkove” med madras. 


Hytten er i 2 etager plus kælder og soveloft,  fordelt på 220 kvm. 5 soveværelser. 3 badeværelser. Smørebod.

Stueetage: stor entré, 2 soverum med dobbeltseng, det ene med indgang til eget badeværelse og sauna. Derudover endnu et badeværelse med bruser, wc, vaskemaskine og tumbler. Indgang til sauna fra begge bedeværelser. Moderne køkken og spisestue med spisebord til 16 personer. Store vinduer giver meget lys, flot udsigt herfra. Stuen er beliggende bagved køkkenet, med sofagruppe og TV.  Pejseovnen kan benyttes fra to sider, både fra stuen og fra køkkenet.

1. sal: 3 soveværelser med dobbeltseng. 1 Badeværelse med bruser og toilet. Derudover et værelse med lav loftshøjde, med 4 madrasser. 

I kælder er der dobbelt garage samt en smørebod.