Del
  • M.o.h.: 900 m
  • Pist: 50 m
  • Langrend: 50 m
  • Wi-Fi: ja
  • Familierabat: ja

RADISSON BLU MOUNTAIN RESORT BEITO

Hotellet ligger 900 m.o.h. og er et moderne hotel med gammeldags gæstfrihed. Ligger i flot natur ved porten til Jotunheimen. Perfekt beliggenhed med kun 50 m til skicenter og langrendsløjer.  Mange shoppingmuligheder og restauranter i gåafstand.

Hotellet er indbegrebet af "Beitostølsk" historie, der fortælles gennem de mange malerier og billeder på hotellet. Receptionen emmer af liv, både foran den åbne pejs og i den lille intime lobbybar. Her mødes ski entusiaster og lokale til afterski og snak om dagens begivenheder.   

PÅ STEDET

Restauranten med udsigt til Slettefjeldet og op til 400 siddepladser. Stor bar i underetagen til aftenkaffe, hygge eller Go´natdrink.
Stor badeafdeling med indendørs svømmebassin (25m), børnebassin, jacuzzi og sauna.  
Veludstyret fitnesscenter med gratis "drop-in-træning" for hotellets gæster. Tennis- og squashhal: godt at løsne lidt i skuldrene og styrke kondien. Sjovt legerum for børn.
Skibod, tørrerum, udendørs parkering og opladning til elbiler Gratis Wi-Fi på hele hotellet.


VÆRELSER

Der er 124 værelser, heraf 31 suiter. Alle med bad og toilet, hårtørrer,  TV, lille køleskab, elkedel. Gratis Wi-Fi på hele hotellet.

Standard dobbeltværelse: ca. 25 kvm, 2-4 personer med dobbeltseng og sovesofa
Minisuite: ca. 20 kvm, 2-3 personer med dobbeltseng, siddegruppe. Kun egnet til 2 voksne + evt. 1 barneseng. Enkelte har også sauna. Begrænset eller ingen udsigt  på disse værelser.
Stort familieværelse: ca. 30 kvm 2-5 personer. 2 delt værelse med dobbeltseng og sovesofa/opredning.  Denne type ligger ud mod parkeringspladsen og bakkerne.