Del

Ål

Rødungstølen / Ål


Rødungstølen ligger unikt ved Rødungen / Bergsjø i Hallingedal, Beliggenheden er 1.050 m.o.h. og omgivelserne er  Hallingskarvet og Reineskarvet. Langrendsløberen vil elske den fantastiske fjeldverden med mange naturoplevelser i pragtfuld langrendsterræn. Her er kontrasterne store og vejret kan skifte hurtigt fra vindstille dage med sol og blå himmel, til vind og sne som visker løjperne væk i løbet af et minut - vildt, barsk og netop derfor charmerende.

Skulle vinden blæse på højfjeldet, anbefales turene i skovterrænet, disse ligger 4 km fra Rødungstølen - nogen af de løjper har til og med fået navnet "uværsløyper"

LANGREND

Her er over 280 km mærkede eller præparerede (70 km) langrendsløper i en højde fra 1.000 m og helt op til 1.300 m.o.h. Her er gode langrendsløjper til børn, nybegyndere og masser af udfordringer til de mere erfarne. Rødungstøl Høyfjellshotel har egen snepræpareringsmaskine, så løjperne altid er i perfekt stand (afhængig af vejret).  Terrænet er let kuperet og topturen turen til Reineskarvet er hård nok, men belønningen er en fantastisk udsigt når toppen er nået.

Er alpin et krav, ligger Ål Skisenter kun 15 min. kørsel fra Rødungstølen, her er piste til 1 dags sjov i bakken. Hotelbilen kører gratis til skisenteret, hver morgen og aften.
Sne- & skielskere, uanset alder og krav, kan finde noget ”passende” her.

AKTIVITETER

Her er kælketure, sparkstøtting, snerafting og kanfart. Hvis vejret tillader det, er der mulighed for isfiskeri i Rødungen. 

Priser på liftkort og skileje - kontakt os på tlf. 33 12 45 65