Del

Vi bliver hentet på hotellet og kører ud i Svalbards flotte natur. Efter en grundig instruktion starter turen. Vi skal på en 8-10 timers scootertur hvor der tilbagelægges ca. 140 km. Lad eventyret begynde!

Vi kører sydpå, væk fra Longyearbyen og mod det mægtige Svearige, inderst i Van Mijenfjorden – midt i isbjørne land. Svea - en forpost med en rig og moderne minedrift historie.
Svea mod øst, stedet som var med til at opbygge Svalbards industrihistorie indenfor minedrift. Scooterturen til og fra Svea fører dig gennem skarpe dale, på tværs af store sletter og smukke breer - og gennem morenelandskab. Svea er smukt beliggende, næsten helt ud mod østkysten af Spitsbergen, omgivet af magisk arktisk natur, en tumleplads hvor du finder den arktiske ro i sjælen!

Svea har delt bugten med dyrelivet siden 1917. Beskyttet af Akseløya har isen her tendens til at holde længere og dette skaber et paradis for det marine liv. Fjorden giver et sikkert sted for isbjørnens føde- nemlig ringsælen. Området er et eftertragtet sted for isbjørne, der laver huler, og disse fantastiske pattedyr og deres unger er ikke et usædvanligt syn på havisen.
I Messen i Svea serveres en dejlig frokost.
Vi kører hver vores snescooter (kørekort påkrævet - skal medbringes på turen). Det er også muligt for ekstra passager at sidde bagpå. Uanset, garanterer vi at du får en fantastisk oplevelse.

Vi anbefaler at du tager ekstra tøj med i rygsæk., Tag varmt tøj på og tykke sokker. Hvis du bruger briller, anbefales det at på kontaktlinser på turen. Almindelig fin fysisk form, personer med dårlig ryg frarådes turen. Vi anbefaler at du tidligere har kørt snescooter.

Varighed: 8-10 timer
Afgang: kl. 08:15
Hvad er inkluderet: Der udleveres heldragt, støvler, handsker, hjelm, frokost er inkl.
PRIS I DKK PR. PERS voksen kr. 2.850