Del

Kør dit eget hundespand til en fantastisk isgrotte (adkomst kun tilgængeligt med hundeslæde).
Turen starter med transfer til Green Dog hundegård, som ligger ca. 12 km udenfor Longyearbyen. Her får du instruktion i at køre hundeslæden og hjælpe til med at få hundene i selerne og så der er klar til afgang. 
Ved isbreen lader vi hundene hvile sig, mens vi udforsker isgrotten iført pandelamper, vores eneste lyskilde. Den enestående luft i grotten giver isen mulighed for at danne unikke former og farver, som kun få mennesker får mulighed for at opleve. På tilbagevejen til hundegården er ruten nedad og tillige har hundene fået fornyet energi efter deres hvil. 
Vi kører parvis (to og to) på hver hundeslæde, så én køre og én sidder på slæden. Undervejs byttes rundt så alle får mulighed for at køre. Guiden køre altid først med to gæster på sin slæde.  

Tag varmt tøj på og tykke sokker.  Almindelig fin fysisk form, personer med dårlig ryg eller klaustrofobi frarådes turen. Ingen tidligere erfaring nødvendig. 

Varighed: 7 timer
Afgang: kl. 09:00 
Hvad er inkluderet: Der udleveres heldragt, støvler, handsker, halsedisse, alpinbriller og pandelampe, hvis du ikke medbringer egen pandelampe. En let frokost er inkl. i turen.

PRIS I DKK PR. PERS voksen kr. 2.325