Del

Nordlys Safari Minibus

Hovedfokus på denne tur er altid jagten på nordlys!

En Nordlys-jagt ud i det blå, i en lille gruppe med max 15 gæster.

Hver aften i Tromsø fra september til april er der en chance for at se nordlyset. Denne nordlys minibustur fra Tromsø, er en af Best Arctics bestsellere!
Teamet består af erfarne og dedikerede guider, som bruger deres lokalkendskab og tjekker vejrudsigten, for at finde de bedste steder for at se nordlyset. Når der er mere end én minibus på jagt, vil guiderne kommunikere med hinanden, for at se, hvordan forholdene udvikler sig, og beslutte, hvilken retning turen skal gå. At foretage turen rund med minibus øger chancerne for at se Aurora Borealis. Hver minibus har kun plads op til 15 gæster.

En underholdende nordlystur
At jage nordlyset handler også om at være tålmodig! Mens du venter på, at Lady Aurora dukker op, vil din nordlysguide underholde dig med historier om dette imponerende naturfænomen og livet i Arktis. Hvis vejret tillader det, laver vi et bål, hvor du kan få lidt varme(varmedragter medfølger også). Der vil blive serveret varme drikke og lokale snacks.

Når det er muligt, tager vi dig med til private lejre (vi har aftaler med nogle lokale grundejere), alle nogle unikke steder, hvor vi kan observere Aurora Borealis. Et shelter og toiletter er tilgængelige i disse lejre.

Husk at have styr på dit kamera mht. indstillinger og funktioner for aften/natte fotos. Turguiden hjælper gerne med gode råd til at fange nordlys på fotos.

Varighed: 5-7 timer

Sæson: Daglig afgang ultimo oktober til medio marts

Opsamling: Radisson Blu Hotel, afgang kl. 18.45

Antal deltagere: 2-15 pr. minibusbus (minimumsalder 10 år)

Hvad er inkl.: Transport i komfortabel minibus, engelsktalende lokalguide, varme drikke & snack, let aftensmåltid (wrap eller sandwich). Termiske vinterdragter og vinterstøvler (til at sætte over dine egne sko). Nordlys billeder i høj opløsning fra turen (kan downloades fra www)

Medbring: varmt vintertøj, gerne med uld undertøj/skiundertøj til under. Varme og solide vinterstøvler, hue og handsker. Pandelampe/lille lommelygte. Evt. ekstra batteri til kamera, kulde kan have indvirkning på batteriets levetid.

Niveau: ** Let til middel. Gåafstand fra bus til base kan variere, dog forholdsvis kort. Afhængig af vinter- og sneforhold vil arealet fra/til og rundt stationen være snedækket og lidt ujævn.

Priser 2023 inkl. let aftensmåltid i DKK pr. person:
Voksen kr. 1.610
Ungdom 13-16 år kr. 1.450
Børn 10-12 år kr. 800