Del

Middag under åben himmel

Her er der mulighed for at slå to fluer med ét smæk. Udflugt og middag til havs.
Tag med på denne aften sejlads med hybrid katamaran, der smyger sig lydløst gennem det kolde arktiske vand. Der sejles væk fra byens lysforurening, ud i vintermørket på fjorde og rundt Tromsøya.
Stå på dækket, kig op på de sneklædte fjeldtoppe eller den mørke nattehimmel. Se stjernernes funkelen og hvis heldet er på vores side, kan vi måske få et glimt af det dansende nordlys (ingen nordlysgaranti på denne udflugt)
Der er afgang fra havnekajen i Tromsø centrum. Sejlads med top moderne hybrid katamaran med god og rummelig komfort. Inden i den varme Panorama salon vil personalet serverer et lækkert aftensmåltid. Middagen, står på en arktisk tapas smagsmenu. Baseret på traditionelle retter, ingredienser og lokale råvare, dog med et moderne nordisk tvist. Lokalbrygget øl og menu tilpasset vine kan tilkøbes til middagen.

Varighed: 3 timer

Sæson: Daglig afgange oktober-april

Opsamling: På kajen ved Clarion Hotel The Edge, kl. 18.45

Antal deltagere: 2-60

Hvad er inkl.: Lokal guide (skandinavisk-/engelsktalende), WiFi om bord.  Arktisk tapas tasting menu, indeholder bl.a. rensdyr, ost, laks, sej, torsk og en multebærdessert. (vegetarisk- eller børnemenu muligt, skal oplyses ved bestilling).

Medbring: Alm. formel/behagelig indendørs påklædning, varmt vintertøj til ophold på dæk.

Niveau: * Let. Ingen min. aldersgrænse for børn.

Priser 2023 i DKK pr. person:
Voksen kr. 1.360
Børn 3-11 år kr. 840
Børn under 3 år gratis