Del

Hovedfokus på denne tur er altid at opleve nordlys!

Der er etableret syv baser, som er placeret i forskellige områder, der dækker forskellige vejrforhold. Her er varme lavvotelte eller anden form for bygning, toiletfaciliteter, lejrbål og bænke udenfor. På hver basestation er der en lokal vært, som fortæller en masser historier om den lokale kultur og historie.

Systemet med baserne er unik for Tromsø Safari. Hver eftermiddag kl. 17.30 besluttes hvor turen skal går hen. Der bruges vejrudsigt, vindretning og forskellige vejrrapporter fra de 4 basestationer. Derudover bruges 15 års erfaring og omkring 3000 Aurora ture.
Basen vælges ud fra, hvor der er bedst mulighed for at se nordlys. Ved ændring i vejrforhold, vil man vurdere om det er bedre at køre til et andet område. Hvis dette bliver aktuelt, afsluttes måltidet (suppe), varme drikke og kage, inden busserne kører ud i et område med klar himmel. Busserne er komfortable busser og alle har on-board toilet og en dedikeret guide.

Resultat sidste sæson: omkring 150 ture - nordlyset blev oplevet på omkring 125 af turene.

Varighed: 5-7 timer.

Sæson: Januar-Marts & Oktober-December 

Opsamling: Radisson Blu kl. 18.15

Hvad er inkluderet? ◾Komfortable busser ◾Uddannet engelsktalende Northern Lights guide ◾gratis adgang til fotolink (via Facebook) ◾20 varme overalls til fri afbenyttelse. ◾Gratis råd fra guide om, hvordan at tage Aurora fotos! ◾Varm chokolade, kaffe, kage ◾ Varmt måltid.

PRISER I DKK PR. PERS.
Voksne: kr. 1.075
Børn under 12 år: kr. 585
Udlejning af stativ * i løbet af aftenen: kr. 100  (* Der er max 10 stativer per nat - forudbestilling anbefales)