Del

Afgang fra Tromsø havn med komfortabel katamaran. Der gives ikke garanti for at se hvaler, men chancerne for at se pukkelhvaler og spækhuggere komme ind til kysten for at spise sild i løbet af vinteren er stor. De sidste 4 sæsoner har vi haft en 99,9% score på de elskværdige pukkelhvaler. Spækhuggere kan være lidt sværere at finde. Vi bruger omkring 1,5 timer med hvalerne, så der er tid nok til at opleve dem!

Hvalerne kommer ofte tæt på båden, da de er meget nysgerrige, så vær forberedt på store stænk. I det nordlige norske farvande er det helt anderledes fra resten af ​​verden, fordi hvalerne er her for at spise og gå på jagt, og de er meget aktive. Husk at medbringe kamera, måske får du dit livs foto, ikke kun af hvalerne, men også andre vilde dyr som sæler eller havørne.

Katamaranen har komfortable siddepladser inde for 146 gæster såvel som rummelige dæk udendørs på to niveauer for fremragende udsigt og fotomuligheder. Der er en kiosk om bord til at købe varme småmåltider, snacks og kolde drikke.

Varighed: 6-7 timer.

Sæson: Dagligt i perioden 1/11 2020 - 26/01 2021

Opsamling  Radisson Blu hotel kl. 08:45 (foreløbig tidspunkt)

Hvad er inkluderet? ◾Guiding på engelsk ◾Vandtæt dragt ◾kaffe, te og småkager

Medbring ◾Hue ◾Handsker ◾Gode sko ◾Kamera med ekstra batteri og hukommelseskort.

PRISER DKK PR. PERS.
Voksne: KR. 1.345  Børn under 12 år: KR. 895