Del

Fart over feltet på fjorden

Er du til fart over feltet, så hop med på denne udflugt i RIB båd. Der er garanti for sus i kinderne og adrenalin i kroppen, når der skydes topfart på 45 knop over vandoverfladen, selvfølgelig kun hvis forholdende tillader. Og bare rolig, det er ikke kun fart og aktion, der vil også være tid til at nyde omgivelserne i mere roligt tempo. Der spottes efter dyreliv, unikke fjeldformationer og fantastiske panorama udsigter.

Blot 30 minutter fra Tromsø, på vej mod smukke Hella, navigereres der i Rya tidevandsstrømme som tiltrækker fisk og fugle. Ved Hella går vi i land og vandre 15 minutter op til toppen, hvor vi rigtih kan observere styrken af den strøm vi lige har sejlet i. På vej ned nyder vi den smukke udsigt, har kaffepause og så tilbage til RIB-båden.
Før turstart gives briefing og introduktion om turens forløb. Afhængig af vind og vejr kan rute afvige lidt undervejs. Men alt dette holder skipper styr på, du skal blot sætte dig til rette og nyde livet.

Varighed: 3 timer

Sæson: Daglig afgang september til marts

Opsamling: Radisson BLU hotel afgang kl. 10.45

Antal deltagere: 2-12

Hvad er inkl.: Certificeret skipper, lokalguide (engelsk talende), termoheldragt, beskyttelsesbriller (Goggles)

Medbring: varmt tøj (gerne uld) eller lign. til under heldragten, handsker, halsedisse, hue.

Niveau: ** Let til middel. Turen kræver lidt fysik og alm. fysisk stand. Min. aldersgrænse for børn er 7 år og min. 140cm i højde. Børn under 13 år må være iflg. forældre/voksen. Bemærk: Denne tur egner sig ikke for personer med rygproblemer

Priser 2023 i DKK pr. person:
Voksen/Barn fra 7 år kr. 850