Del

Den arktiske luft

Tag med på en safari til havs omkring Tromsø. På denne tur er natur og landskab i højsæde. At cruise på de arktiske fjorde er betagende og der bliver gjort alt for at skabe en episk og mindeværdig dag på havet med flotte udsigter, dyreliv og måske prøve kræfter med fiskeri. Intim komfort på den moderne katamaran, uanset inden i varmen eller udenfor på mindre dæk, iklædt varmt tøj og omsvøbt af plaid. Med let sejlads og kun få deltagere, er der rig mulighed for at få en snak med personalet om sejlads og omgivelserne. Landskabet glider stille forbi, der holdes konstant udkig efter dyreliv som fx sæler, havfugle og havørne. Eller måske de små tandhvaler Niser”, tilhørende marsvin-familien, som også er i de danske farvande.
Frokosten er fiskesuppe. Tilberedt om bord med dagens fangst, som du kan være den heldige at få på krogen. Kaptajnen skal nok sørge for fiskeudstyr og sige til når den helt rigtige ”fiske sted” er fundet.

Varighed: 5 timer

Sæson: Daglig afgang september-marts

Opsamling: Kirkegata 1, Tromsø kl. 08.45

Antal deltagere: 2-12

Hvad er inkl.: Lokal guide/kaptajn (engelsk/skandinavisk talende), kaffe/the, hjemmelavet fiskesuppe m. dagens fangst, termoheldragt, udlån af fiskeudstyr & kikkert.

Medbring: Varmt og behageligt indendørstøj, varmt fodtøj/støvler, hue, vanter, halstørklæde, kamera.

Niveau: ** Let til middel. Ingen min. aldersgrænse for børn. Ingen kørestol adgang. 

Priser 2023 i DKK pr. person:

Voksen kr. 1.450
Børn 3-12 år kr. 730
Børn under 3 år gratis