Del
 • Nordlys basecamp

  Hovedfokus på denne tur er altid at opleve nordlys! 4 baser, placeret i forskellige områder, som dækker forskellige vejrforhold. Her er varme lavvotelte eller anden form for bygning, toiletfaciliteter, lejrbål og bænke udenfor. 
  Varighed: 5-7 timer.
  Sæson: Dagligt 01/11 - 31/03

  Læs mere
 • Nordlys Cruise

  Jagt nordlyset - et af ​​de mest uforudsigelige og smukkeste naturfænomener af alle. Vi tager til vands i komfortable både med stort visningsdæk og opvarmet kabys.
  Varighed: 4 timer
  Sæson: Dagligt 12/1 - 31/3

  Læs mere
 • Husky Safari

  Tag med på en tur med fart og spænding, når Huskyhundene med høj fart trækker os over det flotte landskab.  Nyd den pragtfulde udsigt over havet, fjeldene og de åbne sletter.
  Varighed: 4-5 timer.
  Sæson: Dagligt  * 1/11 - 1/5  *Afhængig af sneforholdene

  Læs mere
 • Snescooter Safari

  Turen går genne det smukke landskab omkring Lyngen alper, der byder på nogle af de smukkeste landskabescenerier i det nordlige Norge. Området er et stort vildmarksområde med, høje bjerge, der strækker sig 80 km gennem det arktiske landskab.
  Varighed: 7-8 timer
  Sæson: Dagligt 11/01 - medio april *Afhængig af sneforhold

  Læs mere
 • Hvalsafari

  Der gives ikke garanti for at se hvaler, men chancerne for at se pukkelhvaler og spækhuggere komme ind til kysten for at spise sild i løbet af vinteren er stor.
  Varighed: 3,5 - 6 timer
  Sæson: dagligt 1/11 - 15/2

  Læs mere
 • Samisk rensdyr safari

  Deltag i en ægte samisk og uforglemmelig oplevelse. "Rudolf" trækker slæden (ca. 30 min.) og herefter hører vi om samernes kultur.
  Varighed:   4 timer
  Sæson: Dagligt 1/11 - 20/3. Dagsturen kører til ca. 15/4 *Afhængig af sneforhold

  Læs mere