Del
 • Nordlys basecamp

  Hovedfokus på denne tur er altid at opleve nordlys! Syv baser, placeret i forskellige områder, som dækker forskellige vejrforhold. Her er varme lavvotelte eller anden form for bygning, toiletfaciliteter, lejrbål og bænke udenfor. 
  Varighed: 5-7 timer.
  Sæson: Januar-Marts & Oktober-December 

  Læs mere
 • Nordlys Cruise

  Jagt nordlyset - et af ​​de mest uforudsigelige og smukkeste naturfænomener af alle. Vi tager til vands i komfortable både med stort visningsdæk og opvarmet kabys.
  Varighed: 3.5 timer
  Sæson: Dagligt Januar-Marts & September-December

  Læs mere
 • Lydløs Hvalsafari

  NYHED: Sejl med Hydro/Elektrisk båd. Der gives ikke garanti for at se hvaler, men chancerne for at se pukkelhvaler og spækhuggere komme ind til kysten for at spise sild i løbet af vinteren er stor.
  Varighed: 6-7 timer
  Sæson: dagligt 16/11 2020 - 26/01 2021

  Læs mere
 • Hvalsafari & Fjordcruise

  Der gives ikke garanti for at se hvaler, men chancerne for at se pukkelhvaler og spækhuggere komme ind til kysten for at spise sild i løbet af vinteren er stor.
  Varighed: 6-8 timer
  Sæson: dagligt 1/11 2020 - 26/01 2021

  Læs mere
 • Husky Safari

  Tag med på en tur med fart og spænding, når Huskyhundene med høj fart trækker os over det flotte landskab.  Nyd den pragtfulde udsigt over havet, fjeldene og de åbne sletter.
  Varighed: 4-5 timer.
  Sæson: Dagligt  * 1/12 2020 - 12/4 2021  *Afhængig af sneforholdene

  Læs mere
 • Snescooter Safari

  Turen går genne det smukke landskab omkring Lyngen alper, der byder på nogle af de smukkeste landskabescenerier i det nordlige Norge. Området er et stort vildmarksområde med, høje bjerge, der strækker sig 80 km gennem det arktiske landskab.
  Varighed: 7-8 timer
  Sæson: Dagligt 1/12 2020 - 5/4 2021 *Afhængig af sneforhold

  Læs mere
 • Samisk rensdyr safari

  Deltag i en ægte samisk og uforglemmelig oplevelse. "Rudolf" trækker slæden ca 30 minutter og herefter hører vi om samernes kultur.
  Varighed:   4-5 timer
  Sæson: Dagligt november til april

  Læs mere
 • Fjord Safari i RIB båd

  Oplev Tromsø´s historie på denne tur rundt i fjorden på en RIB båd. Sejl med 45 knob og mærk vinden i håret. En anderledes sightseeing tur end noget andet.
  Varighed: 3 timer
  Sæson: Dagligt 01/10 2020 - 15/3 2021

  Læs mere
 • Nordlys middagscruise

  Sejl rundt i det stille mørke omkring Tromsø og nyd en arktisk tapas-smags-menu. Hvis vi er heldige får vi mulighed for at se nordlys.
  Varighed:   4-5 timer
  Sæson: Dagligt oktober til marts

  Læs mere
 • Arktisk safari til havs

  Gå på opdagelse i fjordene omkring Tromsø som byder på et utrolig rigt dyreliv i vintermånederne hvor dyrene samler sig her for at søge ly mod den hårde vinter.
  Varighed:   4-5 timer
  Sæson: Dagligt november til marts

  Læs mere
 • Opdagelsestur i det smukke arktiske landskab

  Gå på opdagelse i det fantastiske arktiske landskab der er karakteriseret af idylliske fjorde, snebeklædte bjerge, rigt dyreliv og hyggelige små landsbyer.
  Varighed: 5 timer
  Sæson: Dagligt september til marts

  Læs mere