Del
 • Clarion Aurora Hotel

  Hotellet er et af de mest moderne og særprægede designerhotel i Tromsø. Det ligger på havnekanten midt i hjertet af Tromsø, med udsigt over den indre havn samt Ishavskatedralen og Tromsdalstinden.

  Læs mere
 • Comfort Hotel Xpress

  Dette miljøvenlige hotel ligger i centrum af Tromsø. Hotellet tilbyder enkle værelser med gratis wi-fi og fladskærms-tv. Værelserne på Comfort Hotel Xpress Tromsø har trægulv, skrivebord samt eget badeværelse med brusebad. Nogle af værelserne har udsigt over byen og vandet.

  Læs mere
 • Scandic Ishavshotel

  Bo i centrum af Tromsø med nogle af Nordens mest unikke oplevelser lige uden for døren. Uanset om du har været ude at udforske byen eller været på en dagstur, så bør du slutte dagen af med et besøg i restaurant Roast.

  Læs mere
 • Thon Hotel Polar

  Hvis du leder efter et godt beliggende hotel i Tromsø, så er Thon Polar et rigtig godt valg. Hotellet ligger tæt på centrum og et af byens mest kendte seværdigheder - Tromsø Katedral.

  Læs mere
 • Quality Hotel Saga

  Quality Hotel Saga, moderne hotel midt i centrum, ved siden af Hurtigrute-kajen og flybusterminalen. Fra hotellet er der kort vej til Tromsø Domkirke, Nordnorsk kunstmuseum, Polarmuseet og byens andre kulturtilbud.

  Læs mere
 • Clarion The Edge

  Clarion The Edge er Tromsøs største kongres & konference hotel. Hotellet ligger i centrum og helt ned til vandkanten, hvor den innovative arkitektur spejler sig i vandoverfladen. Herfra kan du opleve midnatssolen, nordlyset, kulturlivet og den arktiske natur.

  Læs mere