Del

Kristiansand Dyrepark

Norske Rejsebureau byder dig hjertelig velkommen til Kristiansand Dyrepark. Hvor du kan opleve Kristiansand Dyrepark ”Eldorado”, Kardomme by, Pirater, Tivoliparken og ikke mindst Badelandet. Kristiansand Dyrepark åbnet officielt døren 1966. I dag rummer Kristiansand Dyrepark 120 Dyrearter, 350 oplevelser i Kardomme by, 1755 turer med sporvognen, 1680 flodbølger i overfloden, 249 oplevelser hos Kaptajn Sabeltand verden og 1460 kopper gratis kaffe… Kristiansand Dyrepark er på 150 Hektar og ligger 11 km fra Kristiansand by.

Kristiansand Dyrepark har noget for alle i familien, er i til adrenalin og fart har Tivoliparken masser af forlystelser, vil i udforske dyrenes verden og går dyrerigets fodspor, så tag med på safari. Kristiansand Dyreparker tilbyder også på utallige af underholdning som Pirater fra Kaptajn Sabeltand, Kardomme by som har deres eget animations serie og film. Der er rig mulighed for når varmen rammer Kristiansand Dyrepark at tage i Kristiansand badelandet, og få både sys i maven og nyde at ligge på en liggestol og lade børnene gå på eventyr.

Kristiansand Dyrepark har 6 opholdsmuligheder. Tage med og overnat i Juliusskoven, Sørøverhotellet på Abra Havn, Dyreparken hotel, Kardomme by, Dyrepark Safari camp, Dyreparken autocamper Camp.

Juliusskoven Nyhed! 40 nye mini hytter ude i skoven. 8 kvm, dobbelt seng plus 3 enkeltsenge, eget toilet og vask, udvendig bruser, terrasse med bænk og tag. 1. juni – 28. august. Denne overnatnings mulighed ligger du tæt på badelandet og Kristiansand Dyreparke. Der er inkl. Wi-fi, strøm, linned og parkering.

Sørøver Hotel Abra Havn 171 lejligheder i Kaptajn Sabeltands Hotel landsby. Lejlighederne er opdelt i forskellige temaer som heksen Miriams hus, Langemands hus, Skalken eller Benjamin. Og har 2 områder Karakterhus og Sørøverhytter, Inkl. Linned, køkkenudstyr, slutrengøring, gratis parkering og egen indgang til Kristiansand Dyrepark.

Dyreparken Hotel 160 værelser. 51 dobbelt værelse, 107 fire sengs værelse, 2 juniorsuiter.  Værelserne er fra 15-22 Kvm. Inkl. Gratis parkering, Wi-fi, elkedel, eget toilet og bruser. Afstand til Kristiansand Dyrepark 60 m. egen indgang til parken.

Kardemomme by vælg at bo inde i selve parken og vælg mellem 5 personers hus, 7 personers hus eller 12 personers hus. Husene har følgende faciliter 1 eller flere soverum, eget toilet med bruser, stue med tv og mini køkken med køleskab. Inkl. Gratis parkering, trækvogn, enkel sørøver morgenmad (sommerferien) og mulighed for at opleve nordisk vildmark om aften. 

Dyreparken Safari camp 42 Safaritelte. Kom tættere på vildmarken og dyrene og på i dit eget Safaritelt. Teltene har forskellige størrelse. Mange har eget toilet og bruser. Det er også muligt vælge uden eget toilet og bruser. Inkl. Gratis parkering, Gratis Wi-fi, slutrengøring og egen indgang til Kristiansand Dyrepark.

Dyreparken autocamping plads til 25 autocamper. Inkl strøm, vandstation, Gratis Wi-fi og tilgang til toilet og bruser. Beliggenhed 200 meter fra indgangen til Kristiansand Dyrepark. Tømning af eget toilet kan gøres gratis uden for område ved Sørlandsparken 5 min kørsel.

Den sjoveste og rareste vej til Kristiansand Dyrepark. Sker med DFDS. Sejl fra København til Oslo med Pearl Seaways eller Crown Seaways og slap af ombord to lækre skibe. Ombord på skibet er der god pplads at boltre sig på og rig mulighed for at hygge og afslapning i restauranter og pool. Der er masser af shopping muligheder i den toldfrie Sea Shop og mange spændende aktiviteter for både børn og voksne – og til dem midt imellem. Køre tid fra Oslo til Kristiansand Dyrepark 3 timer og 42 min.  

Fjord Line er den hurtigste forbindelse mellem Hirtshals – Kristiansand. Med Fjord FSTR er overfartstiden kun 2 timer og 15 minutter det betyder mindre tid på vandet og mere tid til oplevelser og ferie i dejlige Kristiansand Dyrepark. Det er super enkelt og afslappende at være ombord på skibet.