Del

Scandic Seilet

Scandic Seilet

Bo centralt med panoramaoversigt over Romsdalfjeldene og fjorden. Hotellet ligger flot og roligt med kort afstand til centrum. Fra både værelserne og restauranten er der en fantastisk udsigt. Hotellet ligger tæt på alt, du behøver, og byen har flere kulturelle attraktioner som Molde Jazz og Bjørnsonhuset, der ligger i samme bygning som hotellet. Moldebadet er et poolkompleks for alle aldre, der ligger lige ved siden af med separate børne- og wellnesspools. Byen byder også på en række attraktioner som vandfaldene Stigfossen og Mardalsfossen, udsigtspunktet Varden og mange vandrestier.

Hotellet

Restaurant Seilet ligger i stueetagen med udsigt over Romsdalsfjord og serverer morgenmad, frokost og aftensmad. Masta Sky bar og terrasse ligger på hotellets 13. etage, 60 meter over fjorden, og her er der en utrolig udsigt over fjorden og bjergene. I lobbybaren kan du nyde nogle drinks og en bid mad i en varm, afslappende atmosfære. Veludstyret fitnessrum og en sauna. Byens kulturcenter, Bjørnsonhuset, ligger i samme bygning.
Hotellet har 224 værelser. Alle standardværelser: 15-20 kvm med dobbeltseng/ 2 enkeltseng, hvoraf de fleste har udsigt til fjorden. Der er bad & toilet (nogle med badekar), TV og gratis Wi-Fi. Stole og skrivebord.

 

Molde og Atlanterhavsveien

I nærheden af Molde og Kristiansund ligger to af Norges mest omtalte vejstrækninger – Trollstigen og Atlanterhavsvejen. 

Atlanterhavsvejen, mellem Bud og Kårvåg, er en noget anderledes oplevelse – det er en 36 kilometer lang vejstrækning, der fører dig over broer og dæmninger, fra ø til ø, helt derude hvor kysten bliver til hav. Dette mesterstykke af en landevej er blevet kåret til århundredets bygningsværk af nordmændene, og er på den britiske avis The Guardians liste over verdens bedste køreture.

Atlanterhavsvejen forbinder Molde med Kristiansund, en af Norges mest karakteristiske byer, med farverige huse på den lille havn. Byen ligger spredt ud over fire øer, og er en god base hvorfra du kan besøge de mange fiskerlejer i området. Kristiansund har et rigt kulturliv, hvor landets ældste opera har over 100 årlige forestillinger, samt fotofestivalen Nordic Light,