Del

Scandic Nidelven

Scandic Nidelven

Nidelven Hotel er et af Trondheims mest moderne og veludstyrede hoteller. Hotel med perfekt beliggenhed, ligger midt i centrum og strækker sig 17 meter ud i Nidelven. Hotellet ligger ved gangbroen over til Solsiden, et af Trondheims mest populære områder, hvor du kan opleve restauranter, hyggelige caféer og fantastisk shopping.  Populære attraktioner, som f.eks. Nidarosdomen, Bakklandet og Gamle Bybro, er alle inden for gå-afstand.

Hotellet

Nidelven Hotel har i 10 år vundet prisen "Den bedste hotelmorgenmad i Norge" - og den er lækker!!!
Prøv Restaurant Nidelvens moderne menu, som er inspireret af trends inden for international kogekunst og baseret på de bedste, lokale råvarer. I Broen bar kan du læne dig tilbage og nyde en dejlig drink eller friske sandwich og andre lette måltider.

Vågn op til en smuk udsigt i et af de  343 værelse. Alle moderne og komfortable og alle med gratis Wi-Fi.
Standard værelser  15 - 18 m². Plads op til 2 personer. Badeværelse med bruser eller badekar. Hårtørrer. Bord, lænestol,  El-kedel. Minibar

Trondheim

Trondheim, byen der også kaldes for Norges mini Europa, ligger ved Nidelvens udmunding i Trondheimsfjorden og er en levende havne- og industri by. Byen der engang var Norges hovedstad, er nu Norges 3. største by. Her emmer af international stemning, med mange af de kendte butikker og dejlige restauranter. Hele byen er bygget i en arkitektonisk norsk byggestil med en forkærlighed til de traditionelle norske træhuse.

Den overdådige katedral Nidarosdomen er et af Norges mest imponerende bygningsværker og absolut et besøg værd. Tag en spadseretur rundt i det idylliske Bakklandet eller deltag i en guidet byvandring. Gør et stop i Baklandet Skydsstation - kåret af National Geographic som "Årets bedste café".
Tag på en dejlig bådtur til Munkholmen, der tidligere var et kloster men nu et populært udflugtssted med lille badestrand og restaurant. Her kan du også nyde udsigten fra toppen af det 120 meter høje Tyholttårnet, og få dig et godt vue ud over byen. Et besøg på et eller flere af byens mange gallerier og museer er også en spændende ferieoplevelse.

I Trondheim finder du verdens første cykellift. Liften kører fra Gamle Bybro op til Kristiansten Fæstning. For at bruge liften skal man have et nøglekort som kan lånes ved Mix-kiosken. Du kan låne en af byens 200 cykler der står til rådighed gratis.