Del

Lillehammer Hotel

Lillehammer Hotel

Hotellet ligger smukt i en stor privat park i den hyggelige Lillehammer by, og med gå-afstand til Maihaugen og Olympiaparken. Lillehammer er det perfekte udgangspunkt for oplevelser. Udforsk fjeldet, deltag i det store skattekammer af aktiviteter eller nyd den hyggelige gågade i byen.

Hotellet

Nyt god mad og drikke i smagfulde rammer. Hotellet har à la carte i restauranten "Salt & Pepper", og morgenmad, frokost og middag i hovedrestauranten "Tre Diktere". Kvalitetshotellet har svømmebassin, sauna, fitnessrum. Gratis Wi-Fi på hele hotellet og gratis parkering.

Der er 300 værelser og suiter - Standard dobbeltværlser på 18 kvm med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Brusebad eller badekar, toilet, hårtørrer. Garderobe, TV og gratis Wi-Fi.

Lillehammer

I Lillehammer og Gudbrandsdalen går natur, kultur og aktive oplevelser hånd i hånd. Når du er i Lillehammer kan det anbefales at lægge et besøg på Maihaugen og Bjerkebæk, Lillehammer Kunstmuseum og ikke mindst OL-anlægget fra vinter-OL i 1994.

I friluftsmuseet Maihaugen vises hvordan det var at leve og arbejde i Norge fra 500 år tilbage og frem til i dag.
På Lillehammer Kunstmuseum kan opleves en række værker at store norske kunstnere som Fritz Thaulow og Edvard Munch.

OL-byen Lillehammer lever i bedste velgående, og alle olympiske anlæg der blev brugt til konkurrancerne kan besøges af alle.
I hele Gudbrandsdalen lever det historiske og det moderne samfund side om side.