Del

Kviknes Hotel Balestrand

Kviknes Hotel, har mange og lange traditioner, helt tilbage til 1877. Hotellet er en i dag et moderne hotel med sjæl og atmosfære. Beliggende helt inde i Balestrand, en fjordarm af Sognefjorden, omgivet at smukke fjelde og fjord.  Hotellet har gennem flere generationser samlet en imponerende mængde kunstværker og klenodier, dette giver hotellet en speciel stil. Hotellet har en lang liste med prominente gæster der har besøgt hotellet gennem tiden, Kejser Wilhelm II af tyskland, kongelige, præcidenter, statsministre, filmstjerner og kunstnere. 
Kviknes Hotel ligger i centrum i Balestrand, her er fred og ro, du kan gå på udstillinger, tage på fjordcruise, fiske i fjorden eller tage på fjeldture. 


På stedet:

Den elegante restaurant med fjordudsigt serverer "kortreist mad", hvor maden tilberedes på både traditionel og international vis, hovmesteren supplerer vin fra den righoldige vinkælder. 

I alt 190 værelser med forskellig størrelse og stil alle med gratis Wi-Fi.
Standard dobbeltværelserne ligger i den moderne fløj, fra 1960. alle med skrivebord, TV og de fleste med balkon.
Twin værelserne er lidt mindre og har separate senge. Beliggende med øst og delvis udsigt til fjorden, Sognefjord Akvarum og Tjugum kirke.