Del

Hotel Union

Hotel Union

Hotellet ligger betagende flot i en uspoleret natur til Geirangerfjorden. Geirangerfjorden siges at være en af de smukkeste i Norge og det er her, lige ned til vandet, at du finder det skønne historiske hotel Union.

Hotellet

blev bygget i 1891 i første omgang af træ, og sidenhen været igennem en del ombygninger, alligevel formår hotel union stadig at bevare sine historiske stræk.  Det har en stolt historie, en unik udstilling af gamle veteranbiler og en lækker udendørs jacuzzi. 
I dag har hotellet 197 værelser og strækker sig fra standard til suiter, så der er noget for enhver smag. Spis i den lækre á la carte restaurant eller nyd den fantastiske buffet, hvor maden er i højsæde. På hotellet findes der et hyggeligt SPA område med swimmingpool. 

 

GEIRANGERFJORDEN

I Valldal dyrkes Norges bedste jordbær, siger de lokale, men man skal jo også sælge sig selv, når ”naboen” kan prale med at være Norges smukkeste fjord. Og det er præcis, hvad Geirangerfjorden er! Mere end 160 krydstogtskibe besøger hvert år fjorden. Tusindvis af besøgende tager turen i egen bil og her får man virkelig valuta for pengene, når Trollstigen og Ørnevejen danner rammerne for at komme helt frem til denne velkendte fjord. Stop ved udsigtspunktet på Ørnevejen, herfra ser du Geirangerfjorden og de brusende vandfald, ”de syv søstre”, i fugleperspektiv.

Dagen er til egen disposition Kør rundt i lokalområdet, tag på fjordcruise, lej cykel eller nyd et par rolige timer i Spa/badeafdelingen på hotellet.