Del

Hofslund Fjord Hotel

Hofslund Fjord Hotel

ligger idyllisk, lige ved bredden af Sognefjorden, hvor naturen både er dramatisk og mild. Fra haven kan nydes udsigten over fjorden til de omkringliggende fjelde.

HOTELLET

har egen badebro og robåde kan gratis benyttes. Fiskegrej kan lånes i receptionen. Opvarmet udendørs svømmebassin.
49 hotelværelser, hvoraf de fleste har fjordudsigt og egen balkon eller direkte udgang til haven. Der er bad & toilet, TV og telefon. Wi-Fi.

 

SOGNEFJORDEN

”kongen” af de norske fjorde. Sognefjorden, med sine 204 km fra kysten og ind i landet, er Norges længste fjord. Den breder sig med talrige fjord-arme og inderst finder man den lille, smalle Nærøyfjord, som står på UNESCO Verdensarvsliste. Den er 17 km lang med høje fjeldvægge på begge sider og er bare 250m på det smalleste sted. Med bilfærge sejles gennem denne unikke fjord.

Vi kan anbefale en dagstur til Urnes, hvor Norges ældste stavkirke er beliggende. Du tager den lille lokale bilfærge mellem Solvorn-Urnes. På modsatte side lades bilen stå ved færgelejet og der er kun en kort gåtur op til kirken. Lokalguider har daglige rundture med historiske fortællinger. Retur kan du vælge at sejle tilbage eller køre langs Lystrafjorden ad den smalle gamle fjordvej med betagende udsigt over vandet.