Del
 • Vestlia Resort - Geilo

  Oplev denne skønne fjeldlandsby Geilo.  Her summer af liv i de små butikker, caféer og aktiviteter i byens centrum og omgivet at skøn natur.  Vestlia Resort er et Lodgehotel af høj standard og med fokus på den fuldkomne oplevelse. Lækker restaurant, hvis motto er ”kun det bedste er godt nok til vores gæster” !

  Læs mere
 • Kviknes Hotel - Balestrand

  Kviknes Hotel, har mange og lange traditioner, helt tilbage til 1877. Hotellet er en i dag et moderne hotel med sjæl og atmosfære. Beliggende inde i en fjordarm af Sognefjorden, omgivet at smukke fjelde og fjord.  Hotellet har gennem flere generationser samlet en imponerende mængde kunstværker og klenodier, dette giver hotellet en speciel stil. 

  Læs mere
 • Havila Hotel Raftevold - Hornindal

  Familiedrevet hotel ved Hornindalsvatnet, Europas dybeste sø. her er stor gæstfrihed og norsk traditionel mad. Værelserne er smukt indrettet.
  Hotellet ligger flot og naturskønt med søen og fjeldene lige uden for. 

  Læs mere
 • Scandic Seilet - Molde

  Bo centralt med panoramaoversigt over Romsdalfjeldene og fjorden. Hotellet ligger flot og roligt med kort afstand til centrum. Fra både værelserne og restauranten er der en fantastisk udsigt. Hotellet ligger tæt på alt, du behøver, og byen har flere kulturelle attraktioner som Molde Jazz og Bjørnsonhuset, der ligger i samme bygning som hotellet.

  Læs mere
 • Scandic Nidelven - Trondheim

  Nidelven Hotel er et af Trondheims mest moderne og med perfekt beliggenhed, ligger midt i centrum og strækker sig 17 meter ud i Nidelven. Hotellet ligger ved gangbroen over til Solsiden, et af Trondheims mest populære områder, hvor du kan opleve restauranter, hyggelige caféer og fantastisk shopping.  Populære attraktioner, som f.eks. Nidarosdomen, Bakklandet og Gamle Bybro, er alle inden for gå-afstand.

  Læs mere
 • Hotel Union - Geiranger

  Hotel Union ligger betagende flot i en uspoleret natur lige ned til fjorden. Geirangerfjorden siges at være en af de smukkeste i Norge og det er her, lige ned til vandet, at du finder det skønne historiske hotel Union.

  Læs mere
 • Hofslund Fjord Hotel - Sogndal

  Hofslund Fjord Hotel ligger idyllisk, lige ved bredden af Sognefjorden, hvor naturen både er dramatisk og mild. Fra haven kan nydes udsigten over fjorden til de omkringliggende fjelde.

  Læs mere
 • Scandic Valdres - Fagernes

  Scandic Valdres ligger i Fagernes by, omgivet af smuk natur og rolige omgivelser,  ved søen Strandefjorden. På hotellet er der swimmingpool og motionsrum. 

  Læs mere