Del

Vestlia Hotel Resort

Vestlia Resort

Geilo er blandt danskerne, nok mest kendt for skiferie og filmen ”min søsters børn i sneen”. Vi kunne godt tænke os, at flere oplevede denne skønne fjeldlandsby om sommeren. Her summer af liv i de små butikker, caféer og aktiviteter i byens centrum. Omgivet af fjelde og nær Hallingskarvet Nationalpark, med rig mulighed for at vandre, cykle, rafte og padle kano.

Vestlia Resort er et Lodgehotel af høj standard og med fokus på den fuldkomne oplevelse. Lækker restaurant, hvis motto er ”kun det bedste er godt nok til vores gæster” er ganske sigende. Afslappende, uhøjtidelig atmosfære i Jegerbaren og Kafe Lobby med indbydende sofaarrangementer foran pejsen.  

Voksne: 1000 delikat SPA / Fitness center.
Børn: Enorm klatreborg med rutsjebaner i det store legerum.

VÆRELSERNE

Hotelfløj: Standardrum, 20, 2-4 pers. Dobbeltseng + dobbeltsovesofa, TV. 

SPAfløj og Bassinfløj/Alpinfløj: Standardrum, 28 , 2-3 pers. Dobbeltseng + enkel sovesofa, TV. Familiesuite, 54m2, 2-6 pers. Dobbeltseng+køjeseng+sovesofa, TV.

Alpinfløjen, ny renoveret restaurant, køkken og buffetområde. Parkering til 200 biler under tag, bowlinghall med 8 baner og familiebad.

OBS! Fri adgang for hotelgæster med pension til det 750 store ”Eventyrbad”.

DET FOR BØRN OG BARNLIGE SJÆLE

Trollklubbens store børneområde er nabo. Hæftig klatreborg med rutsjebaner i legeland og stort svømmebassin.

EVENTYRBADET

Vestlias "eventyrbad" (ny 2015)er på 750 kvm med en 82 meter lang vandrutchebane der går fra 3 etage og ind i stueetagen, 20 m svømmebassin og aktivitetsbassin, boblebad og børnebassin.