Del

Quality Hotel Sogndal

Quality Hotel Sogndal fik i 2019 en ny fløj og fremstår med en helt ny facade. Hotellet er nu det største hotel mellem Bergen og Trondheim, og er smukt beliggende ved Sogndalselven, et stenkast fra Sogefjorden, verdens længste fjord. 

På første salen i Eppel Bar & Restaurant serveres lækre retter, samt en daglig morgenbuffet. Baren er stedet for lækre drinks eller en lokal øl, og her mødes gerne over et slag pool eller bordfodbold.  På samme etage finder du restauranten Vågal Burger and Gin med lækre hamburgere. Restauranten La Pergola er specialiseret i italiensk mad, og det hele tilberedes fra bunden af. Her får du den ægte smag af Italien! 

Hotellet har i alt 226 hyggelige værelser i forskellige størrelser. Alle med TV, bord og gratis Wi-Fi. Eget badeværelse med badeprodukter og hårtørrer. 
Standard enkeltværelse er 13kvm, seng 150cm. Standard dobbeltværelse (18-21kvm) og superiorværelse ( 21-23 kvm) med to enkeltsenge eller dobbeltseng.
Familieværelse Maks 4 personer: Dobbeltseng / 2 enkeltsenge og sovesofa med plads til maks. 2 ekstra personer.

I Sogndal finder du indendørs klatrevægge, flotte cykelstier og et friluftsliv for enhver smag. Langs Sognefjorden er der gode stier som knytter fjorden sammen med byen. En kort køretur fra hotellet finder du De Heibergske Samlinger - Sogn Folkemuseum, hvor du kan få et indblik i hvorledes man levede i området middelalderen og frem til i dag. Lidt videre er Sogn Fjordmuseum i Kaupanger, en egen afdeling af De Heibergske samlinger.
Sogndal byder også på mange fine vandreture med fantastiske udsigtspunkter. Hotellet er et perfekt udgangspunktfor at opleve det varierede kultur- og naturlandskab i området ved Sognefjorden.