Del

Hotel Alexandra

Fra Hotel Alexandra i Loen har du en majestætisk udsigt til de omkringliggende fjelde og fjorde. Dette familiedrevne hotels traditioner går tilbage til 1884 og havde på den tid plads til 20 overnatningsgæster.
I dag har hotellet 206 værelser i forskellige kategorier. Hotellet kendetegnes ved høj kvalitet, personlig service og en nær, hyggelig atmosfære.    

Alle værelser har TV, minibar samt eget badeværelse med bruser, hårtørrer, gratis badekåbe og tøfler. Gratis indgang til Hotellets badeanlæg, Alexandra spa. Gratis Wi-Fi på alle værelser.
Standardværelser er 16-22 kvm og er fordelt på forskellige etager, 1.sal til 5.sal. Udsigt mod fjeld. Her er ikke mulighed for ekstraseng. 
Superiorværelser er gode, lyse dobbeltværelser på 25-30kvm. De fleste værelser har balkon og på nogle værelser er der plads til ekstra opredning, f.eks. 2 barn på sovesofa. Udsigt mod fjeld eller byen Loen. Værelserne er beliggende fra 1.sal til 5.sal. Værelser med fjordudsigt kan bestilles (merpris).
Hotellet byder også på Deluxe værelser på 35-45 kvm, med plads til 4 personer. Disse værelser har balkon, siddegruppe og store badeværelser. 

Alexandra Bad har en stor indendørs og udendørs pool, børnebassin, sauna samt indendørs og udendørs jacuzzi. Gratis indgang til Badeanlægget for alle boende gæster. I Spa afdelingen tilbydes der et stort udvalg af behandling og massage, og du modtages af højt kvalificerede terapeuter.   
Gæsterne kan benytte det moderne fitnesscenter. 
El-bil hotellet har 10 pladser for opladning af el-bil (gebyr) i parkeringshuset. 

Hotellet byder på flere restauranter. I restauranten Charlotte fås en stor middagsbuffet. I Restaurant Andrine er der à la carte-servering. Hotellet har også sin egen vinkælder med festmenuer til mindre grupper. I Café Markus ved receptionen finder du småretter og her er bar om aftenen. Café Zandra er beliggende i Alexandra Bad & Spa.

Loen, ved den mægtige gletsjer Jostedalsbreen, er den lille byen med de store oplevelser. Inderst i fjorden, mellem majestætiske fjeld, grønne lunger og kolde gletsjer, kan du være aktiv eller slappe af, det er op til dig. Der er mange muligheder for vandreture, fiske, kajak. Søger du et ekstra adrenalin-kick, kan vi anbefale Via Ferrata Loen, eller hænge i en Zipline 1000 meter over fjorden. Loen Skylift finder du ved siden af hotellet. Her bringes du tusind meter op til fjeldet Hoven.
Gletsjer Briksdalsbreen ligger 30 km fra Hotel Alexandra, og der er 35 minutter til gletsjeren Kjenndalsbreen i enden af Lodalen.