Del
 • Vestlia Resort - Geilo

  Oplev denne skønne fjeldlandsby Geilo.  Her summer af liv i de små butikker, caféer og aktiviteter i byens centrum og omgivet at skøn natur.  Vestlia Resort er et Lodgehotel af høj standard og med fokus på den fuldkomne oplevelse. Lækker restaurant, hvis motto er ”kun det bedste er godt nok til vores gæster” !

  Læs mere
 • Quality Hotel Sogndal

  Quality Hotel Sogndal er et hotel i naturskønne omgivelser beliggende i fjordbygden Sogndal, ved Sogndalselven nær Sognefjorden. Hotellet er et moderne hotel, udbygget med ny fløj i 2019, og en perfekt base til at opleve områdets natur. 

  Læs mere
 • Hotel Alexandra - Loen

  Velkommen til Hotel Alexandra i Loen, et førsteklasses familiedrevet hotel med høj kvalitet og lange traditioner. Her har du storslået udsigt over fjord og fjeld. Ved siden af hotellet finder du svævebanen Loen Skylift. 

  Læs mere
 • Thon Hotel Hallingdal

  Thon Hotel Hallingdal ligger centralt langs riksvej 7, midt mellem Gol og Geilo. Hotellet ligger i Ål centrum - med kort vej til shopping, kulturhus, museum, og togstation. Et godt udgangspunkt for friluftsoplevelser i naturskønne Hallingdal.

  Læs mere