Del
Ryfylke Fjordhotel

Fjordhotellet er smukt beliggende ved Sandsfjord i den lille kystby Sand, omgivet at fjelde. Området et et af de smukkeste naturområder i Fjord-Norde og er kendt for bl.a. Preikestolen, Lysefjorden som kan nås i bil fra hotellet. Ryfylke Fjordhotel ligger smukt til fjord og fjeld. Overalt er den en hyggelig stemning både udenfor og indendørs i saloner og værelser.

Hotellet

I hotellets restaurant kan du nyde et måltid mad med udsigt til fjord, fjeld, elv og lystbådehavn. her serveres á la carte menu, småretter, smørebrød og om sommeren buffet.  Fra maj - sept. tilbydes udendørs servering på "Terrassen" eller "Promenaden" - perlen på Sand. Her sidder du helt i fjordkanten mens du kan nyde en forfriskning eller et måltid bad, men laksen hopper lige ved siden af. Er solen fremme er den her fra tidlig morgen til sen aften. 
Der er 3 forskellige opholdsstuer og god "mingle-plads". Bar med alle rettigheder.

Parkering - gratis. Wi-Fi på hele hotellet.

I alt 64 værelser. Alle med  sin charme, men alle med skrivebord, TV samt eget badeværelse. Gratis Wi-Fi.
Standard dobbeltværelse - Maks 2 personer: 180 cm bred dobbeltseng eller 2 enkeltsenge.

Stavanger

I oliehovedstaden Stavanger oplever du både vestlandsnatur når det er bedst, gammel maritim historie og en livlig charmerende havneby, med snævre gader og gamle træhus. Det gamle Stavanger består af 173 hvide træhuse, havneområdet med restauranter, barer langs vandet og de hyggeligste små gader med pastelfarvede skilte. Bydelen har flere gallerier og håndværksudsalg.


Preikestolen

Lysefjorden ligger kun en kort sejltur fra Stavanger og her er især Preikestolen, et af højdepunkterne. Preikestolen - en smuk og spændende naturoplevelser for store og små.