Del

Quality Straand Hotel

Quality Straand Hotel & Resort

Flot hotel med pragtfuld beliggenhed lige ned til sø. Hotellet er et af Telemarkens bedste og ligger i den lille turist bygde Vrådal. Hotellets historie går helt tilbage til 1864, da Kari og Olav Straand startede en busstation. I dag, næsten 150 år senere, er det fortsat familien Straand der ejer og driver hotellet.

Hotellet


Her er to restauranter, en dejlig buffet restaurant og en a la carte Restaurant. To barer, flot svømmehal, fælles terrasse og hyggelig pejsestue. Legerum, billard og bordtennis.
Hotellet har 125 værelse, alle har TV, telefon, minibar og badeværelse med brusebad eller badekar.

Sommeraktiviteter på stedet - Er mange og varierede.

Vrådal

Vrådal byder på mange sommeraktiviteter for hele familien. Hvad med en kanotur eller cykel langs maleriske grusveje? Et besøg på golfbanen eller en tur med veteran båden M/S Fram? Til fods kan man enten gå i skoven eller vandre i bjergene. Vrådal har gode afmærkede stier flere steder og Vene Lifjell og Hægefjell er populære vandrestier. Stranden Nisser er lavet til de mindste. Der er fint, hvidt sand og lavt.  Sejl på områdets største turistattraktion Telemarkskanalen, i bestemmer selv hvor lang strækningen skal være.
Hotellet har udlejning af cykler, mountainbikes, robåde, kanoer og vandcykler.