Del

Clarion Hotel Ernst

Clarion Hotel Ernst


Et hotel udover det sædvanlige, et moderne hotel, midt i Kristiansand. Unikt design og wow effekt møder dig når du træder ind af hoteldøren. Hotellet er for dig som ønsker en oplevelse og ikke bare en seng. Bygningens traditionelle arkitektur, blandet med spændende moderne kunst og internationalt design gør det til Sørlandets hotteste hotel!

Gågåden Markens, med shopping, barer og restauranter ligger kun 50 m fra hotellet. Bystranda, Fiskebrygga og kurturhuset Kilden i Gåafstand.

Hotellet

Hotellets restaurant servere kun sunde råvarer og økonlogiske alternativer. Her findes en dejlig SPA og relax afd. Hotelfaciliteter: Opholdsstue, motionsrum.

200 værelserne med store senge, både enkeltsenge og dobbeltsenge, minibar, lænestol, TV og garderobe. Gratis Wi-Fi over det hele.


Kristiansand

Hvide træhuse og smuk skærgård og et blomstrende kulturliv kendetegner den hyggelig by Kristiansand. I den smukke gamle bydel arrangeres Posebymarked hver lørdag genne hele sommeren. Her finder du kunsthåndværk, antikviteter og mad. Åbent hver lørdag fra kl. 11.00-16.00.

Kajen er Kristiansands mest levende område, med sit hyggelige fiskemarked med frisk fisk, rejer og andre skaldyr. Her findes hyggelige restauranter, kanaler og lystbåde. Stedet er et af de mest attraktive steder for byens indbyggere.

Oplev den smukke skærgård der ligger udenfor byens centrum, og nyd den fantastiske natur i området.
Du kan vælge at tage på egen hånd i en lejet båd, eller en tur med en sightseeingsbåd.